Mafia II

Член од
17 јануари 2009
Мислења
1.346
Поени од реакции
184
Леле одвај чекам да ја пуштам,при крај сум со инстлаирањето,ваљда немат некој проблем да ми се појавит :)

Член од
27 април 2009
Мислења
2.482
Поени од реакции
1.669
Metono1[mkd];3748862 напиша:
Ја симнав од ново Mafia II - Skidrow . Ја инсталирам, copy-paste на сите работи што се во SKIDROW и повторно кога ќе ја оклучам играта ми се појавува црвена слика и само со рестарт се трга. Знае ли некој до што ќе е проблемот?
Има crack fix од SKIDROW. Ќе го најдеш одма. :smir:

ice_cube

The SexX.
Член од
16 јули 2008
Мислења
2.240
Поени од реакции
309

Песна слична на оваа, додуша само почетокот им е сличен. Пребарав сВе живо ама ни трага ни глас од песната XD
Нешто иде вака: there goes four, and five six seven.... натака неможам убаво да разберам, битно знам бројкиве ги спомнува. Многу убава песна и доста позната, ајде ајде мора некој да ја знае :P

Toneh

is a turtle
Член од
21 август 2005
Мислења
5.510
Поени од реакции
907

Песна слична на оваа, додуша само почетокот им е сличен. Пребарав сВе живо ама ни трага ни глас од песната XD
Нешто иде вака: there goes four, and five six seven.... натака неможам убаво да разберам, битно знам бројкиве ги спомнува. Многу убава песна и доста позната, ајде ајде мора некој да ја знае :P
Од 40тите или 50тите?
И на која радио станица ја пуштаат најчесто?

Член од
3 ноември 2008
Мислења
431
Поени од реакции
90

А зошто не го ѕирна саундтракот на Мафиа 2?
Таму сигурно ја има и оваа песна. :)

Член од
15 јули 2007
Мислења
12.406
Поени од реакции
545
Зашто уопште не ја пушта играта??? И crackfix-от извадив, не знам што му е.

Член од
13 јули 2009
Мислења
534
Поени од реакции
243
Iskoci FREE RIDE MODE za MAFIA 2. Slicen mod kako vo Mafia 1 i bukvalno vo garazata gi imate site mozni vozila vo igrata plus vozilata od ostanatite DLC(vegas, made man, miltary pack i slicno). Pred da pocnete birate leto ili zima i dali sakade den nok da rne i slicno. Instalacijata e copy paste. Ima samo edna maana a toa e sto se pocniva samo so 500$. BTW joe i henry mozete da gi zemete so vas da ve sledat slicno kako vo gta sa so CJ i gangsterite. Probajte nema da se razocarate. Free ride mod-ot se izbira vo menito. Bukvalno kako da bil izbrisan od finalnata verzija. link http://mafia-empire.com/forum/index.php?topic=25.0

old_School_mk

Програмер, гејмер, psy-trance уживател
Член од
11 август 2009
Мислења
6.158
Поени од реакции
5.933
Има еден многу досаден баг во играва. Секогаш кога ќе стиснам десен клик за зум на оружје, и кога ќе отпуштам crosshair-от си останува на екран и мора да стиснам трчање за да го снема. Исто така очигледно дека играва не е наменета да се игра на резолуција од 1024х768 пошто subtitles-от е ужасен на таа резолуција. Буквите се ептен ситни и споени и многу е тешко да се разберат. Аххх пуст 17 инчен монитор... Ц ц ц...

acermk

лавот во сенка
Член од
18 јуни 2009
Мислења
1.926
Поени од реакции
839
Јас го неам овој баг инаку играм 1440х900 скоро и да неам некој сериозен баг откриено...топ игра али глеам дека не нешто долга веќе сум 9 чаптер а мисиите се боза

ONE

Член од
21 декември 2008
Мислења
895
Поени од реакции
64
Крајов на играва мириса на Mafia 3 :)))

Член од
3 ноември 2008
Мислења
431
Поени од реакции
90
(1) Има еден многу досаден баг во играва. Секогаш кога ќе стиснам десен клик за зум на оружје, и кога ќе отпуштам crosshair-от си останува на екран и мора да стиснам трчање за да го снема. (2) Исто така очигледно дека играва не е наменета да се игра на резолуција од 1024х768 пошто subtitles-от е ужасен на таа резолуција. Буквите се ептен ситни и споени и многу е тешко да се разберат. Аххх пуст 17 инчен монитор... Ц ц ц...
1. Не е баг тоа. Ако си го следел туторијалот на почетокот, ќе разбереш дека зумот може да го снема ако стиснеш H, нема потреба од притискање други копчиња.
2. Се согласувам со ова. И јас го имав истиот проблем. 1200X800 е пристојна резолуција за играва.

ice_cube

The SexX.
Член од
16 јули 2008
Мислења
2.240
Поени од реакции
309
Од 40тите или 50тите?
И на која радио станица ја пуштаат најчесто?
А зошто не го ѕирна саундтракот на Мафиа 2?
Таму сигурно ја има и оваа песна. :)
Саундтракот на мафиа 2, ептен е голем и поголемиот дел од песните ги пребарав но не ја најдов.

@ТonInter, во 50тите ја слушам, на Empire Central... ај идам да го доиграм чаптер 15 :D

М

Мартин`

Гостин
Јас уште вчера ја доиграв играва и едноставно ептен кратка е поради тоа може највеќе им замерив на 2KCzech за 8 години успеаа дури да склопат само 15 епизоди вкупно за разлика од GTA која има многу повеќе и многу побрзо излегуваат нови верзии.. и едноставно премногу брзо некако се се случува вршиш мисија одиш во куќата стануваш и веднаш испаѓа нова мисија премногу брзо е и заморно тоа. Графиката можам да кажам дека е одлична движењето на луѓето е реално не е „роботски“ како во повеќето вакви игри, движењето на колите исто и ликовите се направени доста добро.. целата сторијата на играва е интересна оценка 8/10 според мене не е лошо ама можело и подобро.

Полицајците буквално копирани од реалниот живот глупи се премногу, само ова глупо го направиле пример влегуваш во продавница ја ограбуваш иде полиција на врата се криеш во некој дел на продавницата пример и ти поминува она плавото што се полни скроз и не те бркаат и стојат пред продавница 10-тина минути неможеш да испаднеш .. вкупна оценка за играва 7/10 за 8 години правење на играва срамота е ова ..

Ќе почекаме сеа 10-тина години за Mafia III :pos2:

Toneh

is a turtle
Член од
21 август 2005
Мислења
5.510
Поени од реакции
907
Саундтракот на мафиа 2, ептен е голем и поголемиот дел од песните ги пребарав но не ја најдов.

@ТonInter, во 50тите ја слушам, на Empire Central... ај идам да го доиграм чаптер 15 :D

Некоја од овие е. :icon_bigg

Kajgana Shop

На врв Bottom