Maкедонија - Словенија, 10.09, 17:00

Член од
23 јануари 2009
Мислења
10.640
Поени од реакции
2.504
Не е тоа тоа без Тоше тешко дека некој би го надоместил некоговото отсуство,ама од кај знаеш можда изненади и се појави во 1/4 финалето.

Член од
27 јануари 2010
Мислења
2.430
Поени од реакции
723
Ауу жално за Тодор човекот целиот е преврзан и пак играше па на сета мака и раката си ја скршил :tapp: Одме напред Тоше да оздрави а ние да ја тепаме Русија!

|И.И|

говно интерашко
Член од
24 јуни 2008
Мислења
5.574
Поени од реакции
6.703
Ауу жално за Тодор човекот целиот е преврзан и пак играше па на сета мака и раката си ја скршил :tapp: Одме напред Тоше да оздрави а ние да ја тепаме Русија!
А од каде ти е Информацијата дека раката ја скршил?

johnyb

tutti pazzi per viola
Член од
11 декември 2009
Мислења
695
Поени од реакции
52
Кај грците не одам веќе во Веро,зошто ги изе*а Антиќ Перо,
кај Словенците ке одам радо..зашто фино им го забибери Илиевски Владо.

izjava na mekejlebovkski :pos:

Член од
31 јули 2008
Мислења
2.808
Поени од реакции
1.529
А од каде ти е Информацијата дека раката ја скршил?
Кажа Илиевски во телефонски разговор за Канал 5. У пичку матер штета. Човекот душата си ја остави на теренот. Со две повредени нозе играше пред и ова со раката...

Но тоа е одиме напред, се надеваме Тоше да закрепне што побрзо и да учат помладите и сите општо репрезентативци на сите спортови во Македонија како се носи националниот дрес.

Член од
29 јули 2005
Мислења
2.973
Поени од реакции
178
Само што се враќам од Siemens Arena и да ви кажам многу јако беше. И секако нашите новинари ги молам да престанат да лажат дека има тргнато 10 автобуси (400 навивачи) затоа што не бевме повеќе од 50 луѓе. Но бевме гласни како 50000!!! Словенците ги имаше многу и беа навистина борбени во нивното навивање.
Но тоа што најмногу ми се допадна е што надвор кога заврши утакмицата Словенците ни ја честитаа победата. Многу кулурен народ!!
Ајде во понеделник со Русија одиме на победа!

M

Mario Gómez

Гостин
Сега Владо изјави за Канал5 дека Гечевски има скршеница на раката...

отидовме јабана... :(
Пукнатина. Дирк изигра со бандажиран прст во финалето со Мајами. Може Гечевски да игра со некоја пукнатина на неговата нешутерска рака. Ова јас како оптимист го изјавувам и се надевам дека ќе го имаме во 1/4 финалето. Тоше мора да изигра барем 15 минути оти наебавме. Останува Самарџиски како единствен центар. :O лошо лошо.

Bratot

Стоик и Машкртник!
Член од
27 јануари 2007
Мислења
17.089
Поени од реакции
4.499
Јбг мора и до повреда да дојде при толку многу натпревари. Меѓутоа, нема што да се секираме, имаме стручен штаб, тие ќе одлучат. Ќе треба Чековски и Самарџиски да дадат сё од себе, двојно да изиграат и ќе мора, задолжително да одиме со малце поинтелигентна стратегија со Русинкиве. Мора тактички да ги сјебеме, со изнудувањето лични. Русите се сепак темпераментни сељаци и лесно се провоцираат, затоа мора да ги наместиме до 2от дел да имаат нивните клучни играчи мин. по 3 лични.

Како и да е, задоволен, презадоволен сум од досега, иако сум жеден за уште многу победи, ова што го сторија досега ми го исполни срцево целосно и сё повеќе од ова само ќе го прелее од задоволство :)

Браво дечки, би сакал некој од вас да влезе на форумов и да прочита по некој од нашите редови, од вашата форумска фан група. :)

Syn

https://www.youtube.com/watch?v=zBkuNpgACH0
Член од
23 декември 2007
Мислења
30.150
Поени од реакции
46.207
Без Гечо пиши пропало ...
И со Црна Гора он не играше, клучен играч е и за напад и за одбрана, десеткувани ќе се како и да ја вртиме и колку и да очекуваме дека некој соодветно ќе го покрие, мањак во ротација од 8 играчи е огромен удар за нас.

Е сега ме интересира дали има шанса во 1/4 финале да игра, или до тој степен е сериозно да првенствово е и дефинитивно завршено за него ?

Kostic

Sadio smokve oko Tadz Mahala
Член од
31 јули 2009
Мислења
9.856
Поени од реакции
5.611
Без Гечо пиши пропало ...
Ех сеа, многу песимистички и ти .. Јесда е еден од клучните играчи за нас, али пиши пропало дефинитивно не ...
--- надополнето: Sep 10, 2011 10:42 PM ---
Е сега ме интересира дали има шанса во 1/4 финале да игра, или до тој степен е сериозно да првенствово е и дефинитивно завршено за него ?
По направените снимки установена е скршеница на левата рака по што истата е ставена во гипс и Гечевски ќе мирува во наредните денови. Тешко за настап ..

Io Sono Interista

The original, one and only IoSono.
Член од
21 декември 2007
Мислења
28.625
Поени од реакции
59.481
Ова ме враќа назад во минатото кога Пеце Наумовски се повреди со Израел за во последната секунда Каташ да ни даде тројка од WC-то и да не испрати дома.
Се надевам дека Самарџиски ќе се издигне на ниво на задачата и ќе го ублажиме колку што се може отсуството на Тоше. Што е тука е.

Syn

https://www.youtube.com/watch?v=zBkuNpgACH0
Член од
23 декември 2007
Мислења
30.150
Поени од реакции
46.207
Ех сеа, многу песимистички и ти .. Јесда е еден од клучните играчи за нас, али пиши пропало дефинитивно не ...
Песимистички е зашто се осети неговото неиграње со една репрезентација ко Црна Гора ...
Реков, во ротација од 8 играчи било кој од нив да не игра ќе биде голем удар за овој тим, Гечо за мене е еден од клучните играчи и во игра од напад и во игра од одбрана, доста интелигентен кошаркар е и еден од најдобрите моментално во овој тим. Само видете како изигра со Грузија у последниот напад и ќе сватите зашто го зборам ова.

Пеце

Пелистер-Битола
Член од
16 септември 2009
Мислења
4.362
Поени од реакции
5.439
И Словенци без лека за Мекејлеба !!! :D

Kajgana Shop

На врв Bottom