М
Мартин`
Гостин
И што ако дал интервју на Словенечки ? Кога можат да даваат на Англиски зошто да не и на Словенечки, јазик ко јазик ..Илиевски даде интервју на словенечки јазик. Како не му е срам не ми е јасно.
И што ако дал интервју на Словенечки ? Кога можат да даваат на Англиски зошто да не и на Словенечки, јазик ко јазик ..Илиевски даде интервју на словенечки јазик. Како не му е срам не ми е јасно.
Со Србија ништо не е сигурно.Турциве играат топло ладно и се е можно,а тука се и панцерите кои ќе одат на победа против Литванија.Додека навивавме денес за Македонија, кај фнтаната на плоштад дојдоа 3 невести за да се сликале позади „Воинот на коњ“, сигурно мажите кандисале за да има мир в куќа и за да видат резултат.
Ај честито победа и ќе гледаме сеир со Русите кој да ја игра Србија.
Момци вие сте херои!
Ok, ako e taka, ne mi preostanuva da recam nisto drugo, osven-Oprosti mi Boze!A "Македонци ошамарили Грке?" кај беше објавено, во Тунгузија?
Еден од подобрите коментари што ги начекав денес:
"Јел знате зашто су Македонци победили са само 9 разлике?
Не иде им шут. =))) "
Доста ја тупеше веќе со господ. Нашиве добро си играат и постигнуваат добри резултати господ нема врска со тоа.Ok, ako e taka, ne mi preostanuva da recam nisto drugo, osven-Oprosti mi Boze!
Ниче напиша:Бог е мртов!
Ако стигнеме до финале верувам дека ќе научиПа Илиевски почна од Словенија, плус жена му е од таму. Нема ништо срамно во тоа да зборува на друг јазик. На крајот на краиштата и Бо не знае збор македонски, ама тој наш херој!
прееска прочитав еден коментар, вака нешто беше...
Macedonia always have one Stojanovski in defence. That is like in late 90' when Manchester United had least one Neville!
Не мора да научи, доволно е да победиме во финале!Ако стигнеме до финале верувам дека ќе научи