B
bngj45
Гостин
Го има некој префрлено истиот број на lycamobile?како иде постапката?
Јас да. Одиш на штанд од лајка или кај некој од партнерите (јас бев во никофон во гтц) пополнуваш или носиш пополнато барање за префрлување на број спуштено од нивната страница. Ти даваат сим картичка и во рок од 48ч ќе ти биди префрлен. Кај мене за помалку од 24ч бидна. Ако си припејд, треба да имаш 236 ден кредит а на постпејд да немаш заостанат долг и да ти е истечен договорот. Ти префрлуваат гратис 1ГБ нет и во рок од 24ч околу 250 ден кредит а после второ надополнување уште 100тина денари.Го има некој префрлено истиот број на lycamobile?како иде постапката?
Значи ќе ми ги вратат тие 236 ден ден и ќе можам да ги користам и плус 1GB интернетЈас да. Одиш на штанд од лајка или кај некој од партнерите (јас бев во никофон во гтц) пополнуваш или носиш пополнато барање за префрлување на број спуштено од нивната страница. Ти даваат сим картичка и во рок од 48ч ќе ти биди префрлен. Кај мене за помалку од 24ч бидна. Ако си припејд, треба да имаш 236 ден кредит а на постпејд да немаш заостанат долг и да ти е истечен договорот. Ти префрлуваат гратис 1ГБ нет и во рок од 24ч околу 250 ден кредит а после второ надополнување уште 100тина денари.
Vip[DOUBLEPOST=1490891374][/DOUBLEPOST]Civa mreza koristat?
eve eden taze speedtest
ДаЗн
Значи ќе ми ги вратат тие 236 ден ден и ќе можам да ги користам и плус 1GB интернет
Ноуп Не е, ако можеш, искористи ја, не знам дали ќе е промотивно или не, но искористи ја можноста.384 ден
Неограничено кон сите мрежи смс и минути со 8гб инт...дали е заебанција ?
em nee zaebancija em e vistinski aktivirav jas i pazi ne mozev da najdam 500den vaucer staviv 4*100 i mi stigna 4gb net + 8 od paketot 12 gb, a minuti i sms se po 5000 kon site mrezi, toa im e kako fer politika neograniceno ama po 5000min,5000sms.384 ден
Неограничено кон сите мрежи смс и минути со 8гб инт...дали е заебанција ?
А мене ќе ми дојде ли 1GB ако ставам сеа кредит дека активиран ми е пакетот од тие 99 ден што ми беа од картичката?em nee zaebancija em e vistinski aktivirav jas i pazi ne mozev da najdam 500den vaucer staviv 4*100 i mi stigna 4gb net + 8 od paketot 12 gb, a minuti i sms se po 5000 kon site mrezi, toa im e kako fer politika neograniceno ama po 5000min,5000sms.
stavi 100ka i ke imas uste1 gbА мене ќе ми дојде ли 1GB ако ставам сеа кредит дека активиран ми е пакетот од тие 99 ден што ми беа од картичката?
види си на корисничкото име на вебсајтот пошто не стига известувањеСтавив 100 денари на бројчето и не добив 1ГБ нет? Не добив никаква СМС порака