Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Оваја LOST епизода ќе ја запаметам по тоа што беше Lord of the Rings епизода.
1. Сцената кога пееше Клер во дупката личеше на Голум.
2. Сцената кога Кејт го виде првпат Флок, онака излезе ко Арагорн... Уште меч и фалеше одзади.
Инаку видовме и Џеки Чен моменти кога Саид се тепаше со Доген.
- По сите пресметки Бен би требало сега да е мртов затоа што не стигна да влезе во тајниот премин?
- Саид може да е double-agent и да го прави сето тоа за на крај лично да го убие Флок?
- Сојер можеби и нема да го видиме ни наредниве епизоди?
- Дезмонд пак ич??? (штета за ова)
- Можеби на крај ќе се појави тој заедно со Чарлс Видмор?
Не знам, многу прашања, ич одговори. Само едно знам, дека не постои good страна, све е ојдено.
Се почудно и почудно.
Нема логика Џејкоб и Флок да ги ставаме на исто рамниште. Можеби и двајцата се опасни манипулатори, но со различни позадини, нели, добра и лоша.
Друго... Бен, пилотот, девојката и Мајлс останаа позади во храмот, можеби сценарио е да на нив ќе се приклучат и Џек (ко што рече Мац, со силите на Џејкоб) и Хуго, покрај детето од кое се плашеше Флок па да има акција.
Патем, не сум сигурен дали на двајцата Квоновци е покажано како Џејкоб им помага. И Мац рече оти животите им биле на сите убави, или подобри. Не баш, Кејт бега од полицијата, Квон е затворен тамо каде што Саид направи масакр, Џек имаше проблеми со детето, но еве, полека се средуваат.
И, за Сојер или Бен дека ќе умрат (ако не двајцата, барем еден од нив) спасувајќи некој друг, оставам облог.![]()
Не ми е јасно ни зошто Клер би ја убила Кејт затоа што и го чувала синот, попрво би требало да и се заблагодари. Макар што тоа не е мистерија, повеќе е over-reacting, нешто како Џек кога ќе се изнервира.
Па добро, го знаеме тоа... ама барем да ги убива од злоба не од некоја причина која има врска со „старата Клер.“ Исто и Флок: „don't tell me what i can't do!“ Има некоја конекција меѓу духовиве и телата кои ги земаат...
Патем, не мора спојлери. Кој виде, виде...![]()