Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
+1Верувам дека барем пола од тие што гласале така денес 10 години подоцна го имаат променето мислењето.
Уште не сум сретнал некој на кого му е досадна Дарма...
И мене Бен ми е најбоље лик вака, најуникатна фаца и сите сцени со него се интересни.Коа го глеав прв пут омилен лик ми беше Сојер, втор пат Џек, третиов пат ја изглеав пред неполн месец, Лок ми е. Стварно напатена душа, ретко да се соживеам со карактер од серија/филм.
Али третиов пат уствари контам каква глума и карактер гради глумецов на Бенџамин, пред тоа увек го глеав со хејт така да не ме ни интересираше ко карактер. Врв !
Па ништо не пропушташ, во право си. Не се ништо посебно како ликови, ама ја пополнуваат приказната, посебно Чарли поради начинот на кој заврши.Као ликови се океј, али ништо посебно.
Prove me wrong? Би сакал друг аспект да слушнам за ова, можда пропуштам нешто.
Закон лик беше Мр.Еко, ама за жал самиот решил да ја напушти серијата. Можеше да ги истурка сите шест сезони без проблем.Мр. Еко штета што беше во серијата толку кратко, исто ептен интересен лик.
Мене нивната приказна ми е една од најдобрите. Лост немаше да биде ист без нив.Иначе најдосадни некако ми беа корејциве
Мајкл и Ана Лусија... колку не знаат да глумат двајцата тоа е чудо едноНајхејтан лик верувам на сите ни е Мајкл. Човекот со Волттт си го собра цел хејт