old_School_mk
Програмер, гејмер, psy-trance уживател
- Член од
- 11 август 2009
- Мислења
- 6.161
- Поени од реакции
- 5.939
Lapidus!!!!и се разбира на крајот f***in Лапидус![]()
Lapidus!!!!и се разбира на крајот f***in Лапидус![]()
Дезмонд имаше многу визии за Чарли, и после секое негово спасување, нова визија за тоа како ќе умре Чарли...милам дека тоа што зборуваш е само една од визиите што ги имаше Дезмонд. А можеби и грешам..Па добро можеби Чарли и Клер најмногу ми се допаднаа оти Чарли од зависник се смени на многу подобро дури и умре за Клер и другите исто беше многу интересен лик. За Клер на почетокот не го сакаше бебето за после кога се роди го засака и сакаше она да го расти. Вакви позитивни промени имаше најмногу и кај Џин и Сојер особено Сојер и кај другите имаше(Хуго сфати дека бројките се проклети само ако неговиот мозок мисли дека се). Алекс никој не ја спомнува а добра беше и умре заради ретардираниот татко Бен од тогаш го замразив.
И може сум испуштил ама што беше со визијата на Дезмонд во која Чарли треба да умре за Клер и бебето да ги спасат со хеликоптер(Знам дека така ги спасија Џек,Кејт,Сун,Хуго,Саид и Арон ама сепак не е како во визијата или Дезмонд само погреши)?
Па да знам ама секоја визија му излеваше точна. Е сега друго кога ќе размислам па и Клер си го остави бебето туку така. Ок го пратеше татко и ама никогаш не објасниа зошто го остави така а можеше да го земе со неа или да се врати по него. Да останеше со бебето може визијата на Дезмонд ќе се оствареше.Дезмонд имаше многу визии за Чарли, и после секое негово спасување, нова визија за тоа како ќе умре Чарли...милам дека тоа што зборуваш е само една од визиите што ги имаше Дезмонд. А можеби и грешам..![]()
Aa druzhe ti treba rewatch tebeПа да знам ама секоја визија му излеваше точна. Е сега друго кога ќе размислам па и Клер си го остави бебето туку така. Ок го пратеше татко и ама никогаш не објасниа зошто го остави така а можеше да го земе со неа или да се врати по него. Да останеше со бебето може визијата на Дезмонд ќе се оствареше.
Sent from my SM-A705FN using Tapatalk
Не заебавај овој месец ја почнав и ја завршив на 21 Мај ама очигледно некои работи сум ги испуштилAa druzhe ti treba rewatch tebe![]()
Најверојатно ова е тоа што го барав и објаснува се.LOST не е за бинџ гледање. Колку само работи излегуваа и се дискутираа помеѓу две епизоди... ти треба малку време да легне сето тоа, и да забележиш некои детали. Овде можеш да бараш што те интересира: https://lostpedia.fandom.com/wiki