Да прашам, има некоја барем половинка од лост серија што ви го држела вниманието? Најискрено прашувам, само на лост фан би му доверил предлог за серија.
Троа досадно карантинов, го пуштив пилотот. Не очекував дека толку ќе ме раздразни и првата епизода, и покрај тоа што ја имам изгледано. Невидена вожња има серијава, од почеток до крај. Тоа што ја динстинкцира од други серии е искуството, нема секунда што не е пополнета. Не сум можел око да склопам со денови, дури се кочев да не си спојлнам следна епизода, ако не сум бил во можност да ја гледам одма. И највеќе ме јежи кога ќе ми каже некој "Која беше Лост? ааа да бе, на а1 што ја даваа порано, имам изгледано некои епизоди, дај друга серија". НЕ, ја немаш изгледано. Једино еден другар кога и влезе, не можевме две недели да го извадиме од дома
![Лолз :icon_lol: :icon_lol:](/styles/default/xenforo/emot/icon_lol.gif)
. Башка, мистерија + џунгла = перфекција.
Единствена причина зошто не почнувам со re-watch на серијава е дека не сум спремен на психолошкото мачење, небитно дали позитивно или негативно. Како што ми е сјебано спиењево, уште лост ми фали да ми ококори очи.
Заклучок, препорака за сите што ја немаат гледано, да баталат сите остали штанцани серии и да го пуштат барем пилотот. Останатото ќе е приказна за себе.