Има продолжение - кликИ јас се штрекнав, си реков да не има најава за reboot или продолжение...![]()
The Walking Dead?? Не сум ја гледал ама не ми стои дека има било каква допирна точка со Lost.Има продолжение - клик
Ауууу, да, да, да, да... И уште 100 пати, ДА! Плус и Castle Rock сега. Истите луѓе имаат вмешано прсти, не може да не се чувствува атмосферата. Плус, според мене The Leftovers е една од најдобрите и најпотценетите серии од последниве 10 години.Инаку малце офтопик, ама дали некој гледал The Leftovers и дали ја препорачувате на фанови на Lost? Се осеќа ли барем малку таа атмосфера?
Фала за инфо. Супер чим е така. Чим најдам малце слободно време за серии, обавезно ќе ја почнам The Leftovers.Ауууу, да, да, да, да... И уште 100 пати, ДА! Плус и Castle Rock сега. Истите луѓе имаат вмешано прсти, не може да не се чувствува атмосферата. Плус, според мене The Leftovers е една од најдобрите и најпотценетите серии од последниве 10 години.
Плус не е голема, само 3 сезони се. И мислам дека уште од почетокот на 2 сезона се знаеше дека 3 сезона ќе биде последна, па така дејството е поубаво обмислено, однапред исцртано и претставува некој вид заокружена целина, и нема глупости кои се вметнати дека креаторите ги прочитале од некоја глупава reddit фан теорија.Фала за инфо. Супер чим е така. Чим најдам малце слободно време за серии, обавезно ќе ја почнам The Leftovers.
Нема врска со Лост. Прави смор е Лефтоверс. Јас ја прекинав на втора сезона.
5тата сезона беше сосема непотребна, она, типично издолжување поради висок рејтинг, имаше и у Галактика така, мислам 4тата? сезона ама таму само пола сезона беше, кога ништо посебно не се случуваше.Ја имав запрено на крај од трета сезона и пред некоја недела ја репризирав од почеток. Сега сум до с5е8 а од с5е4 стана скоро непрепознатлива. Каков дроп на квалитет, човече. Актериве како да ги мрзи да глумат, режија тиња, звук катастрофа, врајтинг шлајм, монтажа за никаде, кадри никакви... Се е исфорсирсно некако, скоро негледливо.