LOST

Дали ви се допадна крајот на серијата?

• Вкупно гласачи
    290

BlueBoy22

True blue --> Chelsea fan
Член од
28 јануари 2016
Мислења
24
Поени од реакции
7
Дечки некој го има изгледано Lost missing pieces? Пишува дека бил како надополнуванје на некои случки кои не ги покажале во серијата и биле мистерија до самиот крај т.е. никогаш не ги покажале. Да ми каже некој дали вреди да го гледам или е само губење време

-={K-O-R-U-N}=-

Wanna play a game?
Член од
14 февруари 2007
Мислења
13.045
Поени од реакции
3.301
Дечки некој го има изгледано Lost missing pieces? Пишува дека бил како надополнуванје на некои случки кои не ги покажале во серијата и биле мистерија до самиот крај т.е. никогаш не ги покажале. Да ми каже некој дали вреди да го гледам или е само губење време
Ги имаш на јутуб, 13 по 2 мин. ништо посебно.

BlueBoy22

Член од
28 јануари 2016
Мислења
24
Поени од реакции
7
.
Изгледај го ова, The New Man in Charge, после крајот на серијата.

Нели требаше Хуго да го замени Џек, мислам така рече Џек у последната епизода де, ама и вака не е лошо.

Последно уредено:
Член од
26 февруари 2016
Мислења
5.419
Поени од реакции
13.591
Еееј супер што уште се дискутира за Lost. Ги читам мислењава на форумов и ме обзема носталгија. Немало и ќе нема серија како оваа. Нема врска што последната сезона не беше на ниво на претходните. За ниедна друга серија немам исчитано толку рецензии и теории, за ниедна друга серија толку со нетрпение не сум чекал нова епизода. Па се случувало да ја гледам епизодата по пет пати додека не излезе нова... Lost за мене е незаменлива мистерија, после многу серии се обидоа да доловат нешто од таа атмосфера, ама џабе.

BlueBoy22

Член од
28 јануари 2016
Мислења
24
Поени од реакции
7
Ти велиш последната сезона јас би рекол последните две, бидејќи во 5та почнаа со она "Тајм Травел", преместувања на островот и какви се не глупости... Во Лост секој лик би можел да те изненади со секакви постапки, заплети кои никогаш не си помислил дека ќе се случат и она најдоброто-мистеријата. Мистерија и тва у големи колилини.. Дури некои работи оште не се разјаснети и по самио крај.

Член од
7 јуни 2010
Мислења
70
Поени од реакции
17
Растураше Лостич, а мислам дека немаше повеќе од 12-13 години детето.
ЕЕЕ тоа беа времиња... после секоја епизода прво нешто блогот негов отварање и читање теории :)) Иначе и ја мислам дека беше мал тогаш кога објавуваше али какво размислување имаше ко за 50 годишен човек. Секоја чест за него баш би сакал да му се вратам на блогот кога би постоел, прејако беше, еве и после толку време мене LOST ми е No.1 серија во целост (не заради крајот или нешто друго). Иначе сега ја гледам по втор пат со девојка ми и уживам кога гледам како се заљубува у серијава и ликовите што јас ги сакав а на почетокот ми беа онака за нигде (пр. Чарли ) :) Убаво е да се гледа пак мн. од работите сум забораил и делумно ми доаѓа ко прв пат да ги гледам, детаљите не ама ипак меѓу редови серијава доста си кажуваше. Знам дека до сеа сакав пак да ја гледам ама сам не си дозволив пак да навлезам толку за на крај се да заврши и да не ми се глеа после ништо друго, вака заедно ќе си бидеме у филмска депресија :D Got, Br bad и сл. нафурани серии не ми биле ни блиску до лост... Не знам можда ми е прва сериска љубов можда не али препорачувам на сите што не ја гледале да си симнат торентите и да видат што е серија :)

Setsuko

Модератор
Член од
29 јануари 2006
Мислења
6.406
Поени од реакции
5.972

Мира Фурлан (Danielle Rousseau од Lost) ќе биде меѓу главните гости и почесни членови на главното меѓународно жири на „Киненова Скопје“ што почнува од вечерва. Бекстејџ имаа направено кратко интервју со неа, за жал не можам да го најдам по нетов.

wot

aloof
Член од
20 мај 2008
Мислења
19.693
Поени од реакции
34.208
Овој гест ми го надмина роденденскиот блоуџаб у 2011та од тогашната женска.
Еден и единствен, мојот омилен дезертер, мојот кога-ќе-пораснам-сакам-да-бидам-ио, my arch nemesis и омилен некогашен член и модератор на форумов, гуру и неподнослив инаетџија - Ло Соно! <3

Kajgana Shop

На врв Bottom