LOST

• Креатор на темата Креатор на темата mRnO
  • Време на започнување Време на започнување

Дали ви се допадна крајот на серијата?

• Вкупно гласачи
    291
Кој доктор бре во која епизода :|

Аааа... да, стварно чудно. :toe:

Различен беше бе, или мене така ми се чинеше дека не беше на платно со лејм снимка.
Баш ќе ја најдам епизодава и другата, и ќе сликам за компарација.

Ако е исти, тогаш или ептен гoлема грешка.

Различен беше бе, или мене така ми се чинеше дека не беше на платно со лејм снимка.
Баш ќе ја најдам епизодава и другата, и ќе сликам за компарација.

Ако е исти, тогаш или ептен гoлема грешка.

На крај ќе испадне дека ем се исти ем не било грешка :pos:

Шала на страна, потсетете ме во која епизода се појави докторов за да проверам?

тој е тој од дарма.
па шо голема работа .. грешка е. :kesa:
малце глупа али нема везе :pos2:
освен ако чичо џејкоб и на него не му дал вечен живот. :smir:

али имаше и друга , да речам прилично глупа грешка.
во 5 сезона коа беја во 1977год. сигурно сум дека е 1997 пошо сојер рече така коа му кажа на џек таму за неговите родители пред да пуштат бомбата , а и хуго кога дума за стар варс со мајлс дека у 1977 се прае.
они беа на островот цели три години значи од 1974 до 1977.
фарадеј си оде уште у 1974 а таму ја видува и таја неговата другарка чарлот мислам дека се викаше кога беше 2/3 години.
финтата е тоа шо таја е родена 1977 год. па сеа шо како појма неам . :kesa: :smir:

Uploaded with ImageShack.us
Ова е од 70-ти од епизодата 00 од од ова сезона во 10 мин. и 52 сек.

Ова е од епизода 12 „Сите го го сакаат Хуго“

Колку и да е неприметна има разлика. Убаво се гледа дека косата му ја направиле малку побелена. :smir:
За разлика од кај белците кај жолтите разликите во години потешко се приметуваат. Барем јас таков впечаток имам. На кинез, јапонец... нема шанси да му одредам колку години има.

Ова е од 70-ти од епизодата 00 од од ова сезона во 10 мин. и 52 сек.

Ова е од епизода 12 „Сите го го сакаат Хуго“

Колку и да е неприметна има разлика. Убаво се гледа дека косата му ја направиле малку побелена. :smir:
За разлика од кај белците кај жолтите разликите во години потешко се приметуваат. Барем јас таков впечаток имам. На кинез, јапонец... нема шанси да му одредам колку години има.

Не заебавај, 30 години се во прашање. Ако имал да речиме 30 во 77' (а повеќе имал) треба 60 да има... На 60 не да е вонземјанин, треба да биди огромна разликата. Што морале воопшто да го внесуваат не знам јас, знаат дека има фрик фанови кои се' заприметуваат. Али ајде, не е битно.

Ја мислам дека разликата е во ред. :)

Битно го напраиле побел, не навлагајте толку во детаљи кога има побитни работи :)

Lost will air an enhanced version of "Ab Aeterno" tonight at 9|8c on ABC giving you an inside look into the Richard centric episode. After tonight, there are 3 new episodes before the Series Finale on Sunday, May 23. Вели Фејсбукот.

Lost will air an enhanced version of "Ab Aeterno" tonight at 9|8c on ABC giving you an inside look into the Richard centric episode. After tonight, there are 3 new episodes before the Series Finale on Sunday, May 23. Вели Фејсбукот.
Ќе ја има таа епизода на торенти? И уствари, ќе вреди ли да се симиња?

Ќе ја има таа епизода на торенти? И уствари, ќе вреди ли да се симиња?

На торент најверојатно не. Ништо посебно е, само колку да ги држат хардкор фановите.. попалени, до следната епизода.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom