Нели Питер Чанг кинез ли е, тајванец, тој од снимките на Дарма нели беше водител на манифестацијата за Хуго.Кој доктор бре во која епизода :|
На крај ќе испадне дека ем се исти ем не било грешкаРазличен беше бе, или мене така ми се чинеше дека не беше на платно со лејм снимка.
Баш ќе ја најдам епизодава и другата, и ќе сликам за компарација.
Ако е исти, тогаш или ептен гoлема грешка.
Не заебавај, 30 години се во прашање. Ако имал да речиме 30 во 77' (а повеќе имал) треба 60 да има... На 60 не да е вонземјанин, треба да биди огромна разликата. Што морале воопшто да го внесуваат не знам јас, знаат дека има фрик фанови кои се' заприметуваат. Али ајде, не е битно.
Uploaded with ImageShack.us
Ова е од 70-ти од епизодата 00 од од ова сезона во 10 мин. и 52 сек.
Uploaded with ImageShack.us
Ова е од епизода 12 „Сите го го сакаат Хуго“
Колку и да е неприметна има разлика. Убаво се гледа дека косата му ја направиле малку побелена. :smir:
За разлика од кај белците кај жолтите разликите во години потешко се приметуваат. Барем јас таков впечаток имам. На кинез, јапонец... нема шанси да му одредам колку години има.
Ќе ја има таа епизода на торенти? И уствари, ќе вреди ли да се симиња?Lost will air an enhanced version of "Ab Aeterno" tonight at 9|8c on ABC giving you an inside look into the Richard centric episode. After tonight, there are 3 new episodes before the Series Finale on Sunday, May 23. Вели Фејсбукот.
На торент најверојатно не. Ништо посебно е, само колку да ги држат хардкор фановите.. попалени, до следната епизода.Ќе ја има таа епизода на торенти? И уствари, ќе вреди ли да се симиња?