LOST

Дали ви се допадна крајот на серијата?

• Вкупно гласачи
    290

Божино

4815162342
Член од
27 јуни 2007
Мислења
8.606
Поени од реакции
13.304
Мислам дека е доста јасно дека сите што се појавија така се уствари миб. Ќерка му на Бен, таткото на Џек и Клер. Ако ви текиња и Хорас се појави еднаш, брат му на Мр Еко.
Да, ама има многу дупки кои F.A ги истакна... Можеби премногу гледаме во работите, или премногу почнавме да мислиме дека продуцентите се семоќни и ќе ги покријаат сите дупки кои ги заприметуваме. :)

диме

When Am I ?
Член од
14 февруари 2007
Мислења
806
Поени од реакции
21
Прво, израз на фацата. Ептен му беше наивна дека лаже.

Второ, ја лажел така и Клер за да ја придобие.

Трето, кога Лок беше доле кај тркалото, се појави Кристофер и му рече поздрави го син ми. Зошто би му рекол MIB на Лок: “Поздрави го син ми“?

Четврто, во првата сезона Џек го најде ковчегот, а таму не беше татко му. Сега кога MIB е во телото на Лок, ние претходно го видовме мртвото тело на Лок.

Јес дека вака се разјаснува мистеријата со Кристофер и другиве што се појавуваат, но ептен наивно ми делува дека Кристофер бил MIB. Тоа се очекуваше, дајте нешто друго, поинтересно, нели? :)
Ако не се лажам, тоа беше главната причина заради која се врати Jack на островот. Jack почна да пие тогаш кога John му го пренесе поздравот.

Ficc

Black & White
Член од
18 септември 2008
Мислења
609
Поени од реакции
263
Само што ја изгледав епизодата, најс, ама ништо посебно според мене.
Наредна ќе биде много боље.

GTFO

Pushing the button
Член од
3 април 2009
Мислења
5.654
Поени од реакции
4.579
Последниве две епизоди се супер,како што оди финалето се подобри ке бидат :vozbud:

Член од
1 април 2006
Мислења
273
Поени од реакции
4
Џек ју крејзи сан оф а бич....Епиздова ептен ми легна....

Штета треба да чекаме 2 недели за следната... The Recruit!!!

Н

'Никола'

Гостин
Како бе две недели, јас одвај таа една ја дочекувам.:(
А финалето пошто ќе биде две епизоди, одделно ќе го даваат или ќе го делат?

Io Sono Interista

The original, one and only IoSono.
Член од
21 декември 2007
Мислења
28.666
Поени од реакции
59.752
Како бе две недели, јас одвај таа една ја дочекувам.:(
А финалето пошто ќе биде две епизоди, одделно ќе го даваат или ќе го делат?
Финалето си оди турбо, 2 епизоди, 2 часа со се рекламите...

Н

'Никола'

Гостин
Финалето си оди турбо, 2 епизоди, 2 часа со се рекламите...
Епа супер ко така.
Абе, не знам зошто ама се мислам дека Саид цело време игра некоја игра со Флок. Имам чувство дека на крај повторно ќе излезе добар момак.
А исто, конечно помислив дека ќе биде нешто меѓу Џек и Соер, но очигледно Земјата е премала за нив двајцата да бидат на истата заедно.:)

SV-Strange

Sorcerer Supreme
Член од
27 август 2007
Мислења
3.604
Поени од реакции
367
Која глупава работа, Сојер влегува во водата со пушката, и после што, ќе пука?!
Многу лејм е и што Сан прозборе веднаш штом го виде Џин.

И теоријата не е точна дека MIB влегува од тело во тело на мртвите, пошто, така излегува дека он е и Џејкоб, а и зашто би му помагал на Хуго преку црнецот (пред една или две епизоди кога се појави) што ја уби Либи, па и многу очигледно е дека Флок лажеше дека он уствари бил татко му на Џек само за да му привлече внимание, па и другите мртви што се појавија...

Ми се допадна конечно што Џек сфати дека е за нешто дојден и да не речам, конечно расчистија кој на што е со Сојер, ептен добра сцена беше таа пред да скокне од бродот.

Опасен беше моментот на Хуго за напуштањето на The Dark Side, кога го спомна Anakin (за неупатените, Star Wars). :)

D-r-ot

од поликлиника
Член од
8 јануари 2009
Мислења
3.360
Поени од реакции
941
Епа супер ко така.
Абе, не знам зошто ама се мислам дека Саид цело време игра некоја игра со Флок. Имам чувство дека на крај повторно ќе излезе добар момак.
А исто, конечно помислив дека ќе биде нешто меѓу Џек и Соер, но очигледно Земјата е премала за нив двајцата да бидат на истата заедно.:)
Да, да. Саид очигледно глуми приврзаност кон Лок, а Дезмонд сигурно не е мртов. :)

Io Sono Interista

The original, one and only IoSono.
Член од
21 декември 2007
Мислења
28.666
Поени од реакции
59.752
Ми се допадна конечно што Џек сфати дека е за нешто дојден и да не речам, конечно расчистија кој на што е со Сојер, ептен добра сцена беше таа пред да скокне од бродот.
Мене не ми се допадна зошто кога ќе почне Џек со we were supposed to муабетите, ме тера на голема нужда... :)

C

Cool Hand Luke

Гостин
Може Саид стварно го уби... не е важно, бидејќи смртта не им е лимит.
А Џони Лок, да не се сети во болницата, и да не му го превземе телото на МИБ на островот, и стварно стане избраниот... :)

D-r-ot

од поликлиника
Член од
8 јануари 2009
Мислења
3.360
Поени од реакции
941
Може Саид стварно го уби... не е важно, бидејќи смртта не им е лимит.
А Џони Лок, да не се сети во болницата, и да не му го превземе телото на МИБ на островот, и стварно стане избраниот... :)
Дезмонд се сети, Хуго се сети, Сан се сети, треба уште Џек, Кејт и Соер.

За Лок, не е кандидат, ама може и он да се сетил. :)

Kajgana Shop

На врв Bottom