- Член од
- 13 септември 2009
- Мислења
- 287
- Поени од реакции
- 110
ја изглеав цела сезона сеа шо ја даваат на А1 на нет. Стварно е ВРВ!
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Која глупава работа, Сојер влегува во водата со пушката, и после што, ќе пука?!
Многу лејм е и што Сан прозборе веднаш штом го виде Џин.
И теоријата не е точна дека MIB влегува од тело во тело на мртвите, пошто, така излегува дека он е и Џејкоб, а и зашто би му помагал на Хуго преку црнецот (пред една или две епизоди кога се појави) што ја уби Либи, па и многу очигледно е дека Флок лажеше дека он уствари бил татко му на Џек само за да му привлече внимание, па и другите мртви што се појавија...
И теоријата не е точна дека MIB влегува од тело во тело на мртвите, пошто, така излегува дека он е и Џејкоб, а и зашто би му помагал на Хуго преку црнецот (пред една или две епизоди кога се појави) што ја уби Либи, па и многу очигледно е дека Флок лажеше дека он уствари бил татко му на Џек само за да му привлече внимание, па и другите мртви што се појавија...
Па нели помисливте дека не мора да значи дека МиБ го заземал обликот на СИТЕ мртви, туку само на на некои одредени личности...
У пичку матер кој ке чекал 2 недели до веројатно најдобрата епизода досега во шоуто Кандидат. Ај барем Барса ја имам идната недела кај шо ке го толчи Интер:tv:
Па нели помисливте дека не мора да значи дека МиБ го заземал обликот на СИТЕ мртви, туку само на на некои одредени личности...
Lindelof: It’s like when you spend time with a 3-year-old, you quickly find out that one question just begets another — there’s a “why” in the wake of every “why” — and the only way to end the conversation is to say, “Oh look, a Chuck E. Cheese!” The show is doing its best to say, “Oh look, Chuck E. Cheese!” For example, we’ve now given the viewers as much as we’re willing to say about the numbers, and we’re moving on. тука
Многу е во право, фановите како 3 годишни деца, за секое затоа имаат уште едно зошто.
Се мислам како ќе ни речат Oh look, Chuck E. Cheese!
И нешто друго што заприметив, зошто докторот од Дарма Др Питер Чанг, во епизодата со Хуго не беше стар, нели беше ист како во 70тите години.