punkbooster
Black Rose Dying
- Член од
- 10 декември 2009
- Мислења
- 845
- Поени од реакции
- 29
Aха добро фала,не разбрав добро Веке беа искаранитрет...прв е у 12 вечер до 1 сабајле
2-3
4-5

Aха добро фала,не разбрав добро Веке беа искаранитрет...прв е у 12 вечер до 1 сабајле
2-3
4-5
Како дакупам оноа како санси за да учествувам на ридим?Отварам Локерз и никаде нема такво нешто а пишува дека купување шанси е отвореноА што е нормлано со локерз ќе каснат едно 1-2-3 така да ќе чекам ајс изгледа до 8 сабајле :smee:
http://www.lockerz.com/redeemКако дакупам оноа како санси за да учествувам на ридим?Отварам Локерз и никаде нема такво нешто а пишува дека купување шанси е отворено![]()
Камо земи ти нешто да вреди па чекајА што е нормлано со локерз ќе каснат едно 1-2-3 така да ќе чекам ајс изгледа до 8 сабајле :smee:
рекламирање не е дозволено, нека превземат одговорнитеАко сака некој да ми помогне, барем уште 4-5 души да се регистрираат преку линкот во потписот ке ви бидам благодарен.
Нема кај мене,си стои она кога нема ништо
Нема кај мене,си стои она кога нема ништо
Congratulations - You’ve successfully signed up to enter PTZ Place for Wave 3 on February 25 sometime between 10:00-11:00 p.m. EST.
Дали значи дека можам само на овој Wawe да учествувам или може и на други?
хахаха колку е идиотски Локерз џабе дадов 100 поена:pos2::pos2::pos2: во 4 саат сабајле ја не станувам.Само на тој, не на првите два. Ако не фатиш ништо и на ова може на генералниот да учествуваш.
Епа велиш дека си дал 100 ПТЗ значи само на првиот а првиот рекоа дека ќе бил во 12вечерта до 1 сабајлехахаха колку е идиотски Локерз џабе дадов 100 поена:pos2::pos2::pos2: во 4 саат сабајле ја не станувам.
aко земеш само 1 со 100 птз, имаш право на 3тиот да влезеш...не на првиот..Епа велиш дека си дал 100 ПТЗ значи само на првиот а првиот рекоа дека ќе бил во 12вечерта до 1 сабајле
МИлсма дека не е никаков пробле да седиш до 1 сабајле :smir: