Lockerz, Beterz, VK, E-casting и други сајтови за "заработувачка"

А што е нормлано со локерз ќе каснат едно 1-2-3 така да ќе чекам ајс изгледа до 8 сабајле :smee:

А што е нормлано со локерз ќе каснат едно 1-2-3 така да ќе чекам ајс изгледа до 8 сабајле :smee:

Како дакупам оноа како санси за да учествувам на ридим?Отварам Локерз и никаде нема такво нешто а пишува дека купување шанси е отворено :@

Ако сака некој да ми помогне, барем уште 4-5 души да се регистрираат преку линкот во потписот ке ви бидам благодарен.
рекламирање не е дозволено, нека превземат одговорните :P

Еве да ви кажам за времето.
Они се во питсбург. Таму сега е 9:56 AM
Значи они се 6 саати зад нас.

Нема кај мене,си стои она кога нема ништо

Congratulations - You’ve successfully signed up to enter PTZ Place for Wave 3 on February 25 sometime between 10:00-11:00 p.m. EST.

Дали значи дека можам само на овој Wawe да учествувам или може и на други?

Нема кај мене,си стои она кога нема ништо

Congratulations - You’ve successfully signed up to enter PTZ Place for Wave 3 on February 25 sometime between 10:00-11:00 p.m. EST.

Дали значи дека можам само на овој Wawe да учествувам или може и на други?

Само на тој, не на првите два. Ако не фатиш ништо и на ова може на генералниот да учествуваш.

Само на тој, не на првите два. Ако не фатиш ништо и на ова може на генералниот да учествуваш.

хахаха колку е идиотски Локерз џабе дадов 100 поена:pos2::pos2::pos2: во 4 саат сабајле ја не станувам.

хахаха колку е идиотски Локерз џабе дадов 100 поена:pos2::pos2::pos2: во 4 саат сабајле ја не станувам.

Епа велиш дека си дал 100 ПТЗ значи само на првиот а првиот рекоа дека ќе бил во 12вечерта до 1 сабајле

МИлсма дека не е никаков пробле да седиш до 1 сабајле :smir:

Епа велиш дека си дал 100 ПТЗ значи само на првиот а првиот рекоа дека ќе бил во 12вечерта до 1 сабајле

МИлсма дека не е никаков пробле да седиш до 1 сабајле :smir:
aко земеш само 1 со 100 птз, имаш право на 3тиот да влезеш...не на првиот..

Си земав за третиот бран па ќе чекаме до петок и ќе ставаме во раните утрински часеви... А да ни речеа на лозје тогаш да идеме, ни топови немаше да ме натераат да станам... :$

Дали е завршен натпреварот, како што знам пишуваше до 7 тоа наше време или ?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom