Lockerz, Beterz, VK, E-casting и други сајтови за "заработувачка"

Член од
17 јули 2007
Мислења
22
Поени од реакции
1
Ништо не напраив, не можев да соберам доволно луѓе за вк.ком.
Коа се вратив сеа од школо погледнав дека не сум само на листата и дека немам шанси :S
Сеа неам доволно луѓе за викање на другиот контест , ако го има :D

позз

А

Ајсшутер

Гостин
Ете заврши натпреварот, пишува дека треба да се почека 24 часа додека ги проверат сите коишто добија награди.. јас како што видов неколку минути пред завршетокот бев во првите 50 ќе видиме што сме направиле, иначе имав 27 поканети мислам.

Член од
5 јуни 2008
Мислења
3.632
Поени од реакции
5.724
Како што гледам од круг во круг бројот на повикани пријатели на првите 40/50 луѓе се намалува. Последниот зимаше со 60, а сега со 20-25. значи, ако има нареден круг, ќе се зима награда и со 15 повикани пријатели.

Иначе, честитки за победниците од овој круг... и почнете да собирате пари за да си платите царина :smir:

Е

експерт

Гостин
Многу е убав, повеќе од колку што очекував. Има и игри, јас мислев дека нема звучник.
Многу сум задоволен.

А

Ајсшутер

Гостин
Кој е сајтот на царинава ме интересира ? Зошто како што гледам испаѓа пола цена од ајподот си ја плаќаш.

Член од
27 ноември 2008
Мислења
402
Поени од реакции
88
Ја денес го земав.Имаше царнето 15% на некоја цена од 7 000 денари и плус 18 % на цена од 8 000 денари.Појма немам како уопште ги царинат.Иначе кој сака да купи и-под нека пише пп :smir:

Член од
1 февруари 2010
Мислења
23
Поени од реакции
2
WADE не е 15000 кај нас него 11000 отворете дуна компјутери тие се официјален дистрибутер

Kajgana Shop

На врв Bottom