Лига на Шампиони 2009-2010

• Креатор на темата Креатор на темата GavolRulz
  • Време на започнување Време на започнување
ооо што толку сите сигурни дека барселона ќе помине многу лесно и во наредниот меч...па погледнете го само ГОЛЕМОТО ЗАСИЛУВАЊЕ ОД 80 МИЛИОНИ ЕВРА нослето ибрахимовиќ...незнае топка да смири..не пак да ја задржи или додаде...погледнето го ИНИЕСТА ...детето на барселона...кој освен 2-3 дриблинзи незнае кај да ја подаде топката...не џабе има 2 асистенции и 1 гол во 22 натпревари(ПОГЛЕДНЕТЕ НА ЧИЧКО ГУГЛ)...играч без шут .. и играч без осет за пасс за мене не е ИГРАЧ ... и ај да не коментирам за другите играчи...btw штутгарт ги надиграа...добра екипа се..и видовте и самите што прави адреналин во вакви ситуации..ги имаше насекаде по теренот...
:tapp::tapp::tapp::tapp::tapp::tapp::tapp::tapp: Sho nema vo svetot
Zna4i nemozese pokje da se izblamirash so postot:nesvest:

И официјално:

Inter: Cesar, Maicon, Lucio, Samuel, Zanetti, Cambiasso, Motta, Stankovic, Snajder, Eto, Milito.

Chelsea: Cech, Ivanovich, Terry, Carvalho, Malouda, Mikel, Ballack, Lampard, Kalou, Anelka, Drogba.

Малуда лев бек?

Дајте ми пиштол.
Desert%20eagle.jpg

Desert eagle, 50 калибар, направи ни услуга.:ojea:

Вечер очекуем тапа фудбал, малце голови, нерешено и многу надмудрување, тактизирање и пимплање.

Се на се тапа фудбал за очи.

*Дај боже да грешам.

Вечер очекуем тапа фудбал, малце голови, нерешено и многу надмудрување, тактизирање и пимплање.

Се на се тапа фудбал за очи.

*Дај боже да грешам.

Нема да биде тапа јас прогнозирам нерешено со голови :helou:

Кој ќе царува вечер на средината, тој ќе го добие натпреварот. Со среќа на двата тима, очекувам интересен меч и брзо отварање на резултатот, а со тоа и понатаму да паднат уште повеќе голови.

Боби[Мкд];3342241 напиша:
Desert%20eagle.jpg

Desert eagle, 50 калибар, направи ни услуга.:ojea:

Духовит си,да си јадеш ушите.

Кога ќе го избришеш профилот од кајгана,тогаш и ја ќе се утепам...(можда и да)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom