Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Ајде Илиријан, ако нашите теории не држат вода..... Дај ти своја теорија кога судиите се од блиску , ги гледат ситуациите а не досудуваат против барса...... Објасни го тоа со твоја теорија....... си правиме муабет овде на форумот, затоа е и форум...
Исто..Нека даде гол Пандев вечер другото и не е толку битно за мене![]()
Боби[Мкд];3341221 напиша:Заеби тоа, кажи шо се збори низ Струмица, заминаа многу во Милано, шо викаат ќе игра Гочето, и ќе даде ли гол?![]()
Патетично изгледа колку само сакате да испадне екипата шо го игра најубавиот фудбал на универзумов.
ооо што толку сите сигурни дека барселона ќе помине многу лесно и во наредниот меч...па погледнете го само ГОЛЕМОТО ЗАСИЛУВАЊЕ ОД 80 МИЛИОНИ ЕВРА нослето ибрахимовиќ...незнае топка да смири..не пак да ја задржи или додаде...погледнето го ИНИЕСТА ...детето на барселона...кој освен 2-3 дриблинзи незнае кај да ја подаде топката...не џабе има 2 асистенции и 1 гол во 22 натпревари(ПОГЛЕДНЕТЕ НА ЧИЧКО ГУГЛ)...играч без шут .. и играч без осет за пасс за мене не е ИГРАЧ ... и ај да не коментирам за другите играчи...btw штутгарт ги надиграа...добра екипа се..и видовте и самите што прави адреналин во вакви ситуации..ги имаше насекаде по теренот...