Лига на Шампиони 2009-2010

• Креатор на темата Креатор на темата GavolRulz
  • Време на започнување Време на започнување
Вечер очекувам интересен натпревар меѓу Интер и Челзи и мислам дека ќе гледаме добар фудбал со голови .. типувам 1-1 :smir:

Вечерва Интер ќе победи :)

Мислам дека Интер ќе победи минимално па да гледаме супер реванш во Лондон!

Нека даде гол Пандев вечер другото и не е толку битно за мене :)

Ајде Илиријан, ако нашите теории не држат вода..... Дај ти своја теорија кога судиите се од блиску , ги гледат ситуациите а не досудуваат против барса...... Објасни го тоа со твоја теорија....... си правиме муабет овде на форумот, затоа е и форум...

abe site bogati klubovi mestat ne gleas od istokov nema nikoj nikade ni dinamo kijev ni cksa moskva se u grupa gi zaglavuvaat i pak istite se vrtat dosadno e vise ova sekoja sezona istite timovi ne e fudbal ova koj ima para zema se koj nema uste pojako go jade i od sudii mora da menjavaat nesto glupo e sekoja sezona istoto se desava ke im dosadi i na navijaci ednas

Боби[Мкд];3341221 напиша:
Заеби тоа, кажи шо се збори низ Струмица, заминаа многу во Милано, шо викаат ќе игра Гочето, и ќе даде ли гол? :icon_lol:

Сите струмичани како мене што останаа тука (за несрека), веруваат во супер перформанс на Гочето вечер... ке си гледам у 19ката....

Вечер се очекува околу 500 македонци, повеке струмичане..... Околу 100тина струмичани ке има од Струмица шо тргнаа некни... а 2-300 од Пиаченца и околните места кои најдоа карти... Така да вечер очекувајте многу македонски знамиња на трибините....

Едвај чекам да се поздрават двајцата најголеми капитени кои ќе ги носам во срцето целиот мој живот.
Пандев нека брцне еден гол, а нека победи било кој :pipi:

Патетично изгледа колку само сакате да испадне екипата шо го игра најубавиот фудбал на универзумов.

Истото се случуваше и ние кога бевме со тој епитет, и ќе се случува со екипата која ќе го преземе тој примат, така да :toe:

ооо што толку сите сигурни дека барселона ќе помине многу лесно и во наредниот меч...па погледнете го само ГОЛЕМОТО ЗАСИЛУВАЊЕ ОД 80 МИЛИОНИ ЕВРА нослето ибрахимовиќ...незнае топка да смири..не пак да ја задржи или додаде...погледнето го ИНИЕСТА ...детето на барселона...кој освен 2-3 дриблинзи незнае кај да ја подаде топката...не џабе има 2 асистенции и 1 гол во 22 натпревари(ПОГЛЕДНЕТЕ НА ЧИЧКО ГУГЛ)...играч без шут .. и играч без осет за пасс за мене не е ИГРАЧ ... и ај да не коментирам за другите играчи...btw штутгарт ги надиграа...добра екипа се..и видовте и самите што прави адреналин во вакви ситуации..ги имаше насекаде по теренот...

Ако овие немаат Нашите што имаат тогаш.
Што имаат западнине соседи, источните, па и јужниов и северниот?

Според ова шо го кажа, Македонија треба да се откаже од Фудбал скроз.
Да неаме Репрезентација, а ни лиги да немаме.

Сакам Пандев да даде гол, интер да се порадува и потоа Челзи да ги уништи.
Просто кажано.

Навивам за Пандев, но нијансите им ги препишувам на Челси.

абе Интер да победи, а дали Пандев ке даде гол или не, не е толку важно.

Севиља заводи 0-1 по киксот на одбраната на ЦСКА

inter vecer tepa 2-1 bidejki site mislat deka se vo kriza no ke pokazat deka domasniot teren im e neosvoivo kale. :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom