- Член од
- 23 јуни 2008
- Мислења
- 9.265
- Поени од реакции
- 5.045
inter vecer tepa 2-1 bidejki site mislat deka se vo kriza no ke pokazat deka domasniot teren im e neosvoivo kale.![]()
Не се во криза , судиите ги крадат .......:smir:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
inter vecer tepa 2-1 bidejki site mislat deka se vo kriza no ke pokazat deka domasniot teren im e neosvoivo kale.![]()
ооо што толку сите сигурни дека барселона ќе помине многу лесно и во наредниот меч...па погледнете го само ГОЛЕМОТО ЗАСИЛУВАЊЕ ОД 80 МИЛИОНИ ЕВРА нослето ибрахимовиќ...незнае топка да смири..не пак да ја задржи или додаде...погледнето го ИНИЕСТА ...детето на барселона...кој освен 2-3 дриблинзи незнае кај да ја подаде топката...не џабе има 2 асистенции и 1 гол во 22 натпревари(ПОГЛЕДНЕТЕ НА ЧИЧКО ГУГЛ)...играч без шут .. и играч без осет за пасс за мене не е ИГРАЧ ... и ај да не коментирам за другите играчи...btw штутгарт ги надиграа...добра екипа се..и видовте и самите што прави адреналин во вакви ситуации..ги имаше насекаде по теренот...
Малуда лев бек?
Дајте ми пиштол.
Вечер очекуем тапа фудбал, малце голови, нерешено и многу надмудрување, тактизирање и пимплање.
Се на се тапа фудбал за очи.
*Дај боже да грешам.
Боби[Мкд];3342241 напиша:![]()
Desert eagle, 50 калибар, направи ни услуга.jea: