LHC Судрувач на честички (Церн, Божја Честичка, Бозон, Хигс)

Член од
20 март 2007
Мислења
8.493
Поени од реакции
308
Некаде после два...

Нема ништо смешно, уживајте додека имате време. Еве мене уште една црта ми остана, ако сака некој може да ја делиме.

Член од
19 март 2007
Мислења
6.574
Поени од реакции
164
Алоооо утре нема да се деси ништо!!!!! Ако умреме сите случајно, слободно утепајте ме :pos:

Mlad_man

Sine Qua Non
Член од
20 април 2007
Мислења
3.475
Поени од реакции
207
Ај добро глеам и кајганџииве веќе на 15 години станале најпаметните и најбистрите физичари у цел свет затоа не пишувам веќе штом викате ќе умреме утре ќе умреме. Добро професори доктори по физика поздрав од мене. Не се замарам веќе ако ви се умира умирајте.

GavolRulz

hippopotomonstrosesquipedaliophobia
Член од
23 март 2008
Мислења
12.740
Поени од реакции
11.626
НЕ Е ТОЧНО!!!
утре доаѓа за 1 час и 37 минути...
само штета што ќе си замине за 6 часа и 37минути :nesum:
Па знам дека утре доаѓа после 00.00ч. Ама јас викам дека нема да има ДЕН (денско време), се разденува после 5 часот некаде. :helou:

Apokalipto

Tredici
Член од
4 март 2007
Мислења
15.576
Поени од реакции
2.586
луѓе имам едно прашање, ама само едно :D
дали одкако ќе се направи експериментот и недај боже се создаде црна дупка дали таа ќе ја проголта земјата одма ???
и кажете ми во колку часот точно ќе биде изведен експериментот
Имаш бројач кој вика дека некаде кај 3 и 30 ќе биде експериментот.

Црна дупка ако се создаде ќе биде премала... и евентуално ако се создаде ќе не голта бавно.

И друга опција... утре да почне експриментот а конечниот судир да биде после 3 недели.

Како и да е, утре нема да биде крајот.

Па знам дека утре доаѓа после 00.00ч. Ама јас викам дека нема да има ДЕН (денско време), се разденува после 5 часот некаде. :helou:
Кај си видел саат на кој што денот се означува како ден или AM сеедно од 5 сабајле?

pcjodamaster

:trololo:
Член од
20 мај 2006
Мислења
4.180
Поени од реакции
127
Инаку народе, утре е генерална проба. :)

Тестот е при крајот на октомври.

nako

No1
Член од
22 јануари 2006
Мислења
918
Поени од реакции
35
Црна дупка од експлозии па мртви звезди !?!?
ај не траскајте глупости јас со години во дворо на чиментото имам една пукнатина како дупка и црна е а немаше таму никаква звезда ни жива ни мртва.
Не ги лажете бе луѓето.
Тука и лежи проблемот што луѓето не достигнале такво ниво на интелигенција за да сватат што може да се случи, све тоа е само во домен на шпекулации што може да се случи, но на крај ќе испадне дека научниците само сакале да си испукат совршени пуканки:uvo:

Член од
20 март 2007
Мислења
8.493
Поени од реакции
308
Ај добро глеам и кајганџииве веќе на 15 години станале најпаметните и најбистрите физичари у цел свет затоа не пишувам веќе штом викате ќе умреме утре ќе умреме. Добро професори доктори по физика поздрав од мене. Не се замарам веќе ако ви се умира умирајте.
Јас чекам одпреѓеска, и новата дуксерка си ја иам ставено.

pcjodamaster

:trololo:
Член од
20 мај 2006
Мислења
4.180
Поени од реакции
127
Научници кои работат во ЦЕРН се ретардирани?

А ти со твоите 15 години имаш знаење да одобриш или не?

Глупости.

П.С. Чудно ми е тоа во 5 сабајле, Швајцарија е GMT +1 како нас, кои научници ќе стануваат уште рано да палат таква ствар. :)))

На страната на ЦЕРН пишува од 9:15 докај 10:00 треба да запали. :)

S

SSS-Stolica

Гостин
абе за едно саат време да си легнеме ке си заспиеме и ништо нема да осетиме
Важно е да се дружиме

Јован

дежурен сеирџија
Член од
16 октомври 2005
Мислења
4.892
Поени од реакции
265
не бе какво легунување... и после ко ќе се разбудам сабајле знајш како ќе ми паднит неубо ак ме немат? :pipi:

Kajgana Shop

На врв Bottom