Па знам дека утре доаѓа после 00.00ч. Ама јас викам дека нема да има ДЕН (денско време), се разденува после 5 часот некаде. :helou:НЕ Е ТОЧНО!!!
утре доаѓа за 1 час и 37 минути...
само штета што ќе си замине за 6 часа и 37минути :nesum:
Имаш бројач кој вика дека некаде кај 3 и 30 ќе биде експериментот.луѓе имам едно прашање, ама само едно![]()
дали одкако ќе се направи експериментот и недај боже се создаде црна дупка дали таа ќе ја проголта земјата одма ???
и кажете ми во колку часот точно ќе биде изведен експериментот
Кај си видел саат на кој што денот се означува како ден или AM сеедно од 5 сабајле?Па знам дека утре доаѓа после 00.00ч. Ама јас викам дека нема да има ДЕН (денско време), се разденува после 5 часот некаде. :helou:
Тука и лежи проблемот што луѓето не достигнале такво ниво на интелигенција за да сватат што може да се случи, све тоа е само во домен на шпекулации што може да се случи, но на крај ќе испадне дека научниците само сакале да си испукат совршени пуканки:uvo:Црна дупка од експлозии па мртви звезди !?!?
ај не траскајте глупости јас со години во дворо на чиментото имам една пукнатина како дупка и црна е а немаше таму никаква звезда ни жива ни мртва.
Не ги лажете бе луѓето.
Јас чекам одпреѓеска, и новата дуксерка си ја иам ставено.Ај добро глеам и кајганџииве веќе на 15 години станале најпаметните и најбистрите физичари у цел свет затоа не пишувам веќе штом викате ќе умреме утре ќе умреме. Добро професори доктори по физика поздрав од мене. Не се замарам веќе ако ви се умира умирајте.
не заебавај бе, кој ќе чекат до октомври...Инаку народе, утре е генерална проба.
Тестот е при крајот на октомври.
Све поретардирани и поретардирани се тие "научници" јас лично не би одобрил ваков проект...Е шо бе у 5 сабајле ќе го палат тоа чудо?