LHC Судрувач на честички (Церн, Божја Честичка, Бозон, Хигс)

• Креатор на темата Креатор на темата Mlad_man
  • Време на започнување Време на започнување
Некаде после два...

Нема ништо смешно, уживајте додека имате време. Еве мене уште една црта ми остана, ако сака некој може да ја делиме.

Алоооо утре нема да се деси ништо!!!!! Ако умреме сите случајно, слободно утепајте ме :pos:

Ај добро глеам и кајганџииве веќе на 15 години станале најпаметните и најбистрите физичари у цел свет затоа не пишувам веќе штом викате ќе умреме утре ќе умреме. Добро професори доктори по физика поздрав од мене. Не се замарам веќе ако ви се умира умирајте.

НЕ Е ТОЧНО!!!
утре доаѓа за 1 час и 37 минути...
само штета што ќе си замине за 6 часа и 37минути :nesum:
Па знам дека утре доаѓа после 00.00ч. Ама јас викам дека нема да има ДЕН (денско време), се разденува после 5 часот некаде. :helou:

луѓе имам едно прашање, ама само едно :D
дали одкако ќе се направи експериментот и недај боже се создаде црна дупка дали таа ќе ја проголта земјата одма ???
и кажете ми во колку часот точно ќе биде изведен експериментот
Имаш бројач кој вика дека некаде кај 3 и 30 ќе биде експериментот.

Црна дупка ако се создаде ќе биде премала... и евентуално ако се создаде ќе не голта бавно.

И друга опција... утре да почне експриментот а конечниот судир да биде после 3 недели.

Како и да е, утре нема да биде крајот.

Па знам дека утре доаѓа после 00.00ч. Ама јас викам дека нема да има ДЕН (денско време), се разденува после 5 часот некаде. :helou:

Кај си видел саат на кој што денот се означува како ден или AM сеедно од 5 сабајле?

Инаку народе, утре е генерална проба. :)

Тестот е при крајот на октомври.

Црна дупка од експлозии па мртви звезди !?!?
ај не траскајте глупости јас со години во дворо на чиментото имам една пукнатина како дупка и црна е а немаше таму никаква звезда ни жива ни мртва.
Не ги лажете бе луѓето.
Тука и лежи проблемот што луѓето не достигнале такво ниво на интелигенција за да сватат што може да се случи, све тоа е само во домен на шпекулации што може да се случи, но на крај ќе испадне дека научниците само сакале да си испукат совршени пуканки:uvo:

Ај добро глеам и кајганџииве веќе на 15 години станале најпаметните и најбистрите физичари у цел свет затоа не пишувам веќе штом викате ќе умреме утре ќе умреме. Добро професори доктори по физика поздрав од мене. Не се замарам веќе ако ви се умира умирајте.

Јас чекам одпреѓеска, и новата дуксерка си ја иам ставено.

Научници кои работат во ЦЕРН се ретардирани?

А ти со твоите 15 години имаш знаење да одобриш или не?

Глупости.

П.С. Чудно ми е тоа во 5 сабајле, Швајцарија е GMT +1 како нас, кои научници ќе стануваат уште рано да палат таква ствар. :)))

На страната на ЦЕРН пишува од 9:15 докај 10:00 треба да запали. :)

абе за едно саат време да си легнеме ке си заспиеме и ништо нема да осетиме
Важно е да се дружиме

не бе какво легунување... и после ко ќе се разбудам сабајле знајш како ќе ми паднит неубо ак ме немат? :pipi:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom