LHC Судрувач на честички (Церн, Божја Честичка, Бозон, Хигс)

LaVista

Traumatic Playground
Член од
31 јануари 2007
Мислења
4.183
Поени од реакции
958
Аман бе барем Македонија - Холандија да ја изгледавме.... :vozbud:

Ајде бе што сте се засекирале толку, ако треба да се умира, ќе умреме и крај. Нема ни да се осети:smir:

Мада сето ова ми изгледа на МНОГУ ГОЛЕМА ГЛУПОСТ

^Exotic^

Wanderstruck
Член од
25 ноември 2007
Мислења
5.969
Поени од реакции
1.060
Да не се мачиме многу:)
Ај барем ќе си умриме со уште едно искуство, привилегија-сме доживеале апокалипса.

SrRulz

Siempre Real Madrid
Член од
8 декември 2007
Мислења
4.845
Поени од реакции
221
Утре ќе бидат интересни коментарите кога ќе станам пред школо да видам што има ново на форумов :):) само немојте темата во канта да ја ставите :pos:

R

reactive89

Гостин
Еве едно одбројување до стартот на експериментот... клик тука

Инаку не верувам оти ќе е нешто страшно или ќе умреме сите ќе не снема... Неможат едни два тројца научници да ја соберат во раце иднината на 6 милијарда народ...
Не дигајте само прашина која е непотребна...
Јесте да, ако нешто излезе вон контрола може да напраи некои проблеми, али сто посто нема да се толкави проблемите да снема 6 милијарди луѓе плус планета...
Да размислиме рационално... Никој не би преземал толкав ризик и на своја штета и на штета на другите... да почнеме од самите себе... никој(точен) не би се утепал и не би утепал свое семејство ради едно глупо експериментирање... а камо ли другите...:smir:
Јес да ова е голем експеримент во целата човечка историја, ама до толку лош да е, никој будала не би се нафатил на тоа...

Fabullous_178

Psychonautics:.
Член од
21 февруари 2007
Мислења
2.987
Поени од реакции
190
This is the end,
beatifull friend
the end
my only friend
the end
of everything that stands
the end
i`ll never look into ur eyes
again.
Ама признајте дека помалце ви е страв?

R

reactive89

Гостин
Тука и лежи проблемот што луѓето не достигнале такво ниво на интелигенција за да сватат што може да се случи, све тоа е само во домен на шпекулации што може да се случи, но на крај ќе испадне дека научниците само сакале да си испукат совршени пуканки:uvo:
Да бе, да видат за колку време ќе испукаат пуканките на 7 електрон волти... :vozbud: :pos: :pos: :pos:

Да дае господ да им цркне машината!
:pos: Ти се приклучувам во желбата...! :pos:
Па стварно шо мајка бараат да истражуваат шо како настанало... доста добро си пише во Библијата, а и ако не е тоа доволно има и научни патокази за тоа...
Шо па сеа запнале на тоа ни јас не знам... :pos::pos::pos:

GavolRulz

hippopotomonstrosesquipedaliophobia
Член од
23 март 2008
Мислења
12.740
Поени од реакции
11.626
Член од
15 јули 2007
Мислења
12.406
Поени од реакции
545
Више не е интересно.
Ај се читаме на наредна тема за некој нареден ,,Армагедон‘‘.

Red

41M847
Член од
10 јуни 2007
Мислења
388
Поени од реакции
6
Да бе, да видат за колку време ќе испукаат пуканките на 7 електрон волти... :vozbud: :pos: :pos: :pos:

:pos: Ти се приклучувам во желбата...! :pos:
Па стварно шо мајка бараат да истражуваат шо како настанало... доста добро си пише во Библијата, а и ако не е тоа доволно има и научни патокази за тоа...
Шо па сеа запнале на тоа ни јас не знам... :pos::pos::pos:
Едно не ми е јасно како американците не им фрлиа атомска до сеа? =/

Пики

amazing happens
Член од
10 март 2007
Мислења
1.923
Поени од реакции
37
Ауу колку е ѕверско вака.
Сум си ја пуштил на цел глас песнава од Јове и си го гледам одбројувањево :vozbud:

Kajgana Shop

На врв Bottom