Lady Gaga

bRutal savaGe

ಠ_ಠ
Член од
10 јули 2009
Мислења
4.213
Поени од реакции
88
ма партали праи бе, неможам фацата да и ја глеам али Па Па Па Покр Фејс ја издишав у кола летово !

на покерче ко ги плескав пријателите, покер фејсот на телефон си ја пуштав, мотивација плус ми даваше :vozbud:

S

Sheldon Cooper

Гостин
каква лејди гага бе, може гага на боки13 вода у уши да му носи.
Тоа си е твое мислење :) Таа има 300 милиони фанови низ цел свет и неможе да се споредува со тоj/таа Боки13 во ниедна категориjа х)

Д

ДаркхарТ

Гостин
Ми се допаѓа затоа што е посебна.Стрикно поради тоа.Монотонијата што преовладуваше беше редно да се оттргне и се оттргна со нејзиното појавување.Предосадни станаа хитичите на Бритни и Кристина тоа па тоа цело време.
А и секоја чест за неа.За толку кратко време да освоиш милиони фанови низ светот не е мала работа и да имаш најпродаван албум.

Шмекерот

Еден и единствен
Член од
24 мај 2008
Мислења
1.767
Поени од реакции
384
Лејди Ружна.
Али хитмејкерка на бла бла песнички е нема што.

Opsessive fangirl

Безнадежен интелектуалец.
Член од
14 декември 2009
Мислења
291
Поени од реакции
137
Не е убава, екцентрична е, но год демит таа е прав музичар. Не сум љубител на поп музиката во глобала, но сакам чудни типци/типки, а Лејди Гага ја почитувам не само поради тоа што го прави тоа што го сака, туку и поради целосното нејзино залагање во песните кои таа ги создава и изведува. Тоа е толку ретко во поп музиката каде на пејачите им се модифицирани гласовите, а музиката и текстовите им се сервирани од страна на други.

Crazy in Love

Here's looking at you kid.
Член од
25 јануари 2007
Мислења
23.859
Поени од реакции
25.413
Е шо да коментирам? Лејди Гага е. Мене ова ми е веќе досадно...:toe: Не е веќе ни ексцентрично. Би ме изненадило доколку би направила нешто поинакво... Не знам што се сите шокирани, мене одамна она престана да ме изненадува.

Crazy in Love

Here's looking at you kid.
Член од
25 јануари 2007
Мислења
23.859
Поени од реакции
25.413
Мене ми се свига ептен целиот проект.
Спотот е ужасен, одвратно ужасен. Но, не се доискажав во претходниот пост - песната е добра. Почитувам песни со добар текст кои влеваат самодоверба. :smir:

RocknRolaa

Rafa Para Siempre
Член од
21 февруари 2010
Мислења
6.869
Поени од реакции
9.740
Се уште не можам да поверувам дека светот падна на ваква будалаштина како што е Лејди Гага. Седнал некој продуцент си направил проект во глава, ајде ќе најдеме некоја која ќе изгледа како да е од друга планета, ќе и направиме лесно певливи песнички од типот на Ра ра, ора ра... и светот е наш. И успеа. За мене женава е целосен фејл во секоја смисла. Полоши песни прави од Бритни Спирс, иако сака да е оригиналан уствари е лоша копија на Мадона.
Тргнете ја целата таа ексцентричност и добивате гола вода.

H

HITCH

Гостин
Никако не можам да ги сфатам овие футуристички срања кои ги промовираат. Не знам дали футуристички е вистинскиот термин за ова срање. :(

Член од
19 декември 2010
Мислења
523
Поени од реакции
23
Спотот е ужасен, одвратно ужасен. Но, не се доискажав во претходниот пост - песната е добра. Почитувам песни со добар текст кои влеваат самодоверба. :smir:
Хм, па затоа реков ПРОЕКТ а не СПОТ. Спотот јесте да не е нешо кој-знае-шо, али е океј. :)
Песната ми се свига ептен.

аллександар

Вечно ненаспан
Член од
5 мај 2006
Мислења
7.381
Поени од реакции
2.522
леле како личност оваа кога ке ја видам у момент се нервирам.. незнам зашо ама толку одвратно и нападно ми делува у пичку матер !!! ми се свиѓаат некои 2 3 песни само од неа а да ја гледам несакам ни да помислам !!!!!!!!

Kajgana Shop

На врв Bottom