Џони Вајсмилер
Don't share my food
Реално погрда жена не постои во светката естрадна уметност...ама песните му се устав посебно попопопопоках фејс..

..ама картман од south park поубаво ја пее

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Таков е македонскиов менталитет, од Бритни и Мадона не можат да погледнат подалеку.
Па аман бе луѓе, не мислите сето тоа дека веќе е излитено и се бара нешто ново и ново и ново.
Се појави Лејди Гага и мислам дека ја сврте топкава за 390 степени, во секој поглед.
Од глас, стил до сценски настапи и музички видеа. Ова беше до сега нешто невидено.
Ова е кралица на новава ера. Голем РЕСПЕКТ за Гага!
Ново? Оф лелеТаков е македонскиов менталитет, од Бритни и Мадона не можат да погледнат подалеку.
Па аман бе луѓе, не мислите сето тоа дека веќе е излитено и се бара нешто ново и ново и ново.
Се појави Лејди Гага и мислам дека ја сврте топкава за 390 степени, во секој поглед.
Од глас, стил до сценски настапи и музички видеа. Ова беше до сега нешто невидено.
Ова е кралица на новава ера. Голем РЕСПЕКТ за Гага!
Ново? Оф лелеПоголема копија светот досега не видел.
Како ја вадите картата македонски менталитет на вакви глупости просто човек да се чуди. Па посебно кога е ова суштество во прашање. Читајќи реакции на британската јавност по повод музичкава "револуционерка" се почесто наидувам на згрозување и на коментарот дека се е ефтин трик за комерцијализација. Ама и они изгледа имаат македонски менаталитет. Или чекај малку да не се вика сето тоа вкус???Си има поп музиката многу подобри музичари. Оваа не е ни музичар циркузант е. Во весници ја има зашто носела месо, излегла од јајце и такви глупости. Да не го прави тоа, ништо од Гага. Само ме чуди како толкумина и се фатија на јадицата.
И да ги споделам извонредните стихови од една нејзина песна :
Rah-rah-ah-ah-ah-ah!
Roma-roma-mamaa!
Ga-ga-ooh-la-la!
Want your bad romance
Овие стихови идат строго со copy paste зашто ова тешко да може некој да го напише без тоа. Тешка глупоЌа од текст.
Или ако сакаш демонстрација мојот омилен Кристофер Вокен ќе ти покаже на дело што музика штанца женава преку драмско читање на исто тешко глупа песна како Poker Face.
ЗА ИНАТ НА ХЕЈТЕРИТЕ !
Најди ми друга поп пеачка што заработила толку пари, има светска слава за пократок период од која било друга и може да го напраи ова.
p.s. Не слушам поп ^^
p.p.s. Си игра играчки типката, да и даеш друг пат да го отсвири ова, другчие ќе го отсвири.
Барем коа мразите некоја поп икона, мразете со причина. Јас, пример, ја мразам Гага бидејќи се облака како кловн. Не ја мразам музиката што ја прави, него тоа што е, како личност -.-
Тинуле девојче прочитај до добро мојот и твојот текст. Сакаш да ми кажеш дека се разликуваат во поентата? Или до инат е?
Ако сакаш накратко, од стил, до музика, до јавно однесување и глума....се е фејл и затоа не ја сакам.
Иначе за заработкава. Па Тинуле, денес брзо се прават пари. А тие пари женската ги заработи главно од САД. Они сакаат циркузанти и бујрум ете ти заработка.
Од стил до музика неможеш да ја мразиш. Си пее поп, си свири поп и одлично го прави тоа. Секој има различен вкус.
И јас мразам поп, затоа и ја мразам Гага, ама ти цитираш текстови од неа. Неможеш да очекуваш од поп изведувач да ти смисли текст ко на Пинк Флојд.
Јас Гага, после видеово, ја ставив во ранг на Бијонсе за која имам огромен респект. Зборувам за музички квалитет, не за изглед, облека и остало.
Кажи дека не ти се допаѓа музиката што ја прави и готово, а не да ги убедуваш останатите дека е некаква копија и дека немала добри текстови...