Lady Gaga

• Креатор на темата Креатор на темата alokin15
  • Време на започнување Време на започнување
Овоа со лејди гага многу ме потсеќа на македонските глупости. Од прв пат стануваат љубилејни......секое чудо три дена, секој фраер своите пет минути. То е то
*.* -.- -\/- 0..0

ахахахха нема бе XDDD

Значи ти не си ''прав'' нејзин фан
Вистинските фанови прифаќаат се кај нивните омилени изведувачи.
А и веруј ми минливо ти е воа со Лејди Гага, за некоја недела или подолго ќе фалиш некој друг:smir:

Фемци ми е со панделката на гла. И Paparazzi е певлива така. И толку.

Океј, ако не Мадона..каде е Бритни и останативе поп-принцези?
Сепак рано и е за титула `кралица` :smir:
Инаку ми се допаѓа нејзиниот уникатен стил, што би рекол алокин15..најмногу во Bad Romance. Морничава, но уникатна идеја за спот.
Но, облеката и е споредувана со science-fiction, alien alike.
Единствено не ми се допаѓа како изгледа. Друг муабет е стилот и облеката. Типката не ми е убава. Наликува на машко на моменти.
...
Покрај сите останати песни, одлични беа Just dance и добро познатата и најуспешна на топ-листите Poker face.
Еве нешто latest, со Beyonce. Песна со која сум заразена овие два дена. Инаку поради изгледот на Beyonce најмногу ми се допаѓа спотов.

Video Phone

ахахаха мајк Џексон неможе да биде кралица -.- XDDD

а кој га ебе на мадона -.- мсм толко со неа...а не верувам толку брзо да и помине модата ...само што је започнала :D
Ти ова озбилно??:ija:
Kaко толку кога "Celebration" и беше хит во претходниве месеци?
Мислам ок е, неам ништо против неа има убај песни, ама тешко дека ќе ја замени Мадона.

Мене на воа ми текна....

Неам слушнато ниедна песна ама велат дека е хермафродит:(

Абе на темава посоодветно место би и било во Чек Дис Аут! :nesum:
Девојкава апла нема појма од музика... (ако воопшто е девојка) :toe:
EPIC!!! 512,332 views за 2 недели :vozbud:

Не ми се допаѓа.Патетични ми се вакви очајнички обиди за внимание и докажување на сопствената ултра мега незнамкаква уникатност.Како да се труди повеќе да ја промовира нејзината(за мене бизарна) екцентричност,отколку да прикаже некаков квалитет во музиката.

Песните и се така така,не нешто посебно да осткокнуваат од тие на Бритни или сл,обични певливи безвезални хитчиња.Најубава ми беше Just dance,а случајно и во тој спот и најнормално изгледа.

името коа го слушнав прв пат одма знаев дека ќе биде ѕвезда...па коа и слушнав песните...аии ме запрепасти...12М views вака ( чкрап со прстите) поминаа...:toe:

Mи се допаѓа што е оригинална и екстравагантна во секој поглед.
Нема ни К од Кралица на попот затоа што на светската сцена е околу година дена. Кралица мила alokin15 не се станува преку ноќ, ќе треба години, децении за тоа, мислам ако воопшто успее да стигне до таму Гага.
Да песните и се со ефекти ама ме изненадува како солидно ги исполнува во живо, воопшто не е лесно тие песни во живо да се пејат.
Спотовите и се баш кул.
Има одличен стил сосема поразличен од останатите. Тоа е многу битно, нема речиси некој што не го заприметил тој стил, таа нејзина гардароба. А тоа е она што се бара, да си поинаков од другите.
За мене омилена песна Папараци. Не сум и фан, но ја почитувам поради оригиналноста. Нека продолжи вака и може еден ден ќе стане прво принцеза па кралица :pos:
Буквално го делам истото мислење за неа :) Како од моја уста кажано :pos2: Освен Папараци не ми е најдобра од неа :) А дали некогаш е имала 2 полови органа галје ми е :toe:

хахаха абе може е морничава,бизарна,има стап у гаќи али брате 1,5 милиони посети дневно на јутјуб е стварно феноменално!!!:vozbud:

а патем има и јаки песни... оваа новава ја утепав пуштање у кола, хаха како машко ми се свиѓаат песничкиве:icon_lol:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom