Lady Gaga

I

Intex

Гостин
Поголема глуперда од оваа не сум видел. Нити една салам песна нема. Поарно Миле Китиќ ќе го слушам, отколку оваа.

S

StormRage

Гостин
Поголема глуперда од оваа не сум видел. Нити една салам песна нема. Поарно Миле Китиќ ќе го слушам, отколку оваа.
ее Миќа го спореди со оваа... него вкусот бе... додуша ми досади од Гага ама пак ни Миќа не би го слушал...

Член од
27 ноември 2008
Мислења
1.433
Поени од реакции
341
На луѓето едноставно му се смачи од гледање едно та исто.

Мадонна - Има 50 години од кои 30 е на музичката сцена. Песните веке и се тотално клише и мислам дека веке свативме дека е кралица на попот. Немора да се докажува цело ебан.о време.

Бритни - изнервирана, исфрустрирана плавуша која му е смачено да живее под објективот на камерите и сега ке вадиме песни за ебе.ње. Lets face it. Britney is done.

Лејди Гага го внесе тој (aj ке речам) нов стил во музиката. Стилски тотално се разликува од другите. Не реков дека има фаца јака. Ама дефинитвно е појава. Се држи до својот стил и не е и е срам да си биди своја. Едноставно на луѓето му е смачено да гледаат едни исти обични - plain женски. Ги има сегде таквите.
Не ја оправдувам дека ја сакам. Ама едноставно ми се смачи од обичните муабети од типот - she has a dick.

M

MIL

Гостин
Супер цура ,ексцентрична, направи БУМ на светската сцена , има хитови Највеќе ми се допаѓа Bad romance си ја слушам во кола постојано :baeh:

Член од
23 август 2008
Мислења
1.755
Поени од реакции
264
Ова е единствената нејзина песна што ја поднесувам и можам да ја слушам.

S

stereo m'c

Гостин
Не ми се свига лејди гага воопшто некако не ми се свига :toe: ни она ни нејзината музика спотовиве и се некако морбидни пфф

Член од
1 јули 2008
Мислења
741
Поени од реакции
76
Ја лично, ја слушам Гага и стварно ми се свиѓаат песните (и општо стилот електропоп)..Може е една година на естрадата (од прилика) ама и за таа година се мегапрослави и се искачи на врвот на топ листите. Верувам дека нема човек што не слушнал за неа или не слушнал барем една нејзина песна (барем Покер Фејс ја знаат сите).. Е сеа, стилот и е можеби малце претеран да речам, и премногу ексцентричен, но добро, барем се држи до него и е секогаш препознатлива и единствена. Читав поназад има доста предвидувања дека за некое време скроз ќе ја снема како што си дошла и никој нема да ја памти, но за тоа останува да видиме. Иако мислам, ако продолжи да вади вакви хитови како досега ќе ја гледаме уште долго време.

Член од
19 мај 2008
Мислења
1.932
Поени од реакции
509
Морам да признам дека ретко која песна од Lady Gaga има промашување. Една од ретките пејачки која успеа да се прослави за толку кратко време. Нејзината музика ја почитувам, но стилот никако. Навистина е ексцентричен но мене воопшто не ми се допаѓа. Како и да е, музиката е за слушање па затоа и не мора да ја гледам:).

S

Sheldon Cooper

Гостин
Коj што сака нека каже, ама на женскава и се восхитувам. Успеа за помалку од 4 месеца да направи СВЕТСКА КАРИЕРА и сите песни и се супер. Кога би дошла во Скопjе ќе ме видите во прв ред а може и на бина да рипнам :) GaGa RULEZ!

Bad Romance - наjjака песна што сум jа чул некогаш а спотот е за чиста 10ка :)

statusQuO

Модератор
Член од
18 јуни 2008
Мислења
13.038
Поени од реакции
7.617
Коj што сака нека каже, ама на женскава и се восхитувам. Успеа за помалку од 4 месеца да направи СВЕТСКА КАРИЕРА и сите песни и се супер. Кога би дошла во Скопjе ќе ме видите во прв ред а може и на бина да рипнам :) GaGa RULEZ!

Bad Romance - наjjака песна што сум jа чул некогаш а спотот е за чиста 10ка :)
каква лејди гага бе, може гага на боки13 вода у уши да му носи.

ITK

Член од
10 октомври 2008
Мислења
1.107
Поени од реакции
51
Не ја сакам..ни го копира боки срцката *ки$$4e*

Член од
25 ноември 2009
Мислења
692
Поени од реакции
191
Lady GaGa не ја сакав мн на почетокот ми изгледаше онака но со Love game i Bad Romance го променив мислењето и сега ја слушам...Иначе интересна и во исто време чудна,атрактивна...Ипак ни фали некој различен во музичкиот живот...

Kajgana Shop

На врв Bottom