Lady Gaga

• Креатор на темата Креатор на темата alokin15
  • Време на започнување Време на започнување
lady_gaga_boiling_points_2005.jpg

Da be, ubava e...:DDD
Sega e poubava, kade kade...
images

Samo sto sekad preteruva so "sakam da bidam interesna peacka sto ima fustan od zivo meso" pa nikoj ne moze da ja vidi kakva i e facata :)

Мене поубава ми е порано. Сега е катастрофа, да ти постирам друга слика да ја видиш, ќе имаш кошмари. :D

Многу невпечатливо како за прв сингл од нов албум, очекувано што не проаѓа како што треба на топ листите. Кејти Пери ја изеде со новиот сингл, иако ништо чудно, со оглед на тоа што Roar звучи далеку покомерцијално од Applause.

Многу невпечатливо како за прв сингл од нов албум, очекувано што не проаѓа како што треба на топ листите. Кејти Пери ја изеде со новиот сингл, иако ништо чудно, со оглед на тоа што Roar звучи далеку покомерцијално од Applause.

Aplause е no. 5 на UK Top 40, а Roar не ја ни има на топ листата. ;)

Aplause е no. 5 на UK Top 40, а Roar не ја ни има на топ листата. ;)

Тоа значи дека Roar веројатно уште официјално не е ни влезена на британската листа. Еве по првата недела на американскиот Billboard Hot 100, Кејти Пери е #2, а Лејди Гага е дури #6 (Blurred Lines е премногу моќна за да ја симнат од #1 засега).

Не дека Applause може да се прогласи за flop, ама поминува под очекувањата за пејачка од ранг на Лејди Гага. Мене воопшто не ме чуди бидејќи песната не ја бива сама по себе, а не е ни mass appeal како што е Roar.

Za nea nema so da zboruva ona e toa so e nesfatlivo za mnogu mladi luge a dosta interesno , iskulirano i ima be u nea sexipil znae da dominira na scenata i da privlece vnimanie saka da e centar paznja i toa i uspeva ... i zabegano dosta interesni hitcinja prave edna e LADY GAGA posle nasata suzana spasovska :vozbud::vozbud::pos:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom