Lady Gaga

• Креатор на темата Креатор на темата alokin15
  • Време на започнување Време на започнување
I don't give a crap about Lady Gaga so go and hug a tree, pa pa poker face ma ma ma.

A оваа видеово од погоре, погрдо, буквално, немам слушнато. Ко некој кинез со германски акцент да пее на англиски.
Бар така почнува. Но, позната е по неартикулисаните звуци, уљаљаа, мамама, етц..

0 за него/неа, whatever. Не ми се допаѓа. 1/10. CANT TOUCH THIS. :vozbud:

Лејди гучу-гучи-гуууу :kesa:

ни мене уопште не ми се свиѓа, ружен шимејл али достигнува ненормална популарност тоа е факт!-најди ми од овие поп кралициве спот со над 80, мил. посети... освен онаа Мајли и таа нешо се курчи.
Мадона,Бритни,Бионсе, шо ти знам, го јаделе гадно, ќе ги помине Гагава за 2-3 год. сигурно... а има таленат, компонира јаки песни вади, јако котираат, албумот мислам дека е најпродаван во 09, ако не сигурно е во топ-3...

Ова е Кралицата на поп-от *.*...има предобри песни а за нејзинито стил на облекување и да не говориме...морбидно *.* а предобра е мсм немам зборови за неа :)

а и последниот спот Bad Romance *.* awww ....:wub:
Кралица? Please.
Може да се каже дека според некоја логика не ми се допаѓа поради нејзиното величење од страна на нејзините фанови.
Кралица?
КРАЛИЦА!? -.-
Сите песни и се исти, секаде нешто се повторува,(Maw Maw, Ra-Rah Ra-Rah, Pa-Pa, не знам ти шо) и секаде она умира.
А за нејзината оригиналност шо да ти кажам, секакви глупости од облека и таа е оригинална.Сепак да, 12 и не знам колку милиони не се потценување, сепак мислам дека брзо ќе мине.
Нешто како Шон Пол и останатите one-hit wonder.
Ако некој е кралица, тоа е Мадона.А ако некој треба да ја наследи Мадона, тоа е Бритни.

Ако некој е кралица, тоа е Мадона.А ако некој треба да ја наследи Мадона, тоа е Бритни.

Oh, she's already a queen. Drama queen.

Него, за Gaga-ва, во делот кој го избришав од цитатот, потполно се согласувам. (Y)

Koga iskoci so Poker face mi izgledase interesna i ok, ali sea ne mozam da ja smislam -.-

мене ми е баш интересна и оригинална, а последново од неа е супер..

ахахаххаахх Christina Agilera XDDDDDDDDDDD

а добро згрешив за кралица :smir: .... принцеза е :toe: :kez:

Послем толку црни ДУПКИ во нејзината кариера сеуште мислиш дека е достојна да ја наследи Мадона? :nesvest: I don't think so.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom