T
theTinule
Гостин
Не ми се допаѓа стилот нејзин личен девојче, мислев јасна сум, ама тебе изгледа не сум ти. Јас слушам поп музика меѓу другото, така да кај виде дека поп музика мразам ќе остане енигма. А музиката Тинуле генерално се состои само од акорди? Или текстот заедно со музиката ја прави една песна? Копија е жената тоа лесно се гледа. Башка ти се моља не ми се мешај во пост, кога очигледно не го разбираш или додуша не сум начисто дали е чист инат. Сакаш дообри текстови од поп пеач? Можам да ти постирам мал милион, кој не вклучува неартикулирани звуци наместо текст. Тука вклучително од Бијонсе која ја почитуваш.
Значи да расчистиме, не ја сакаш Гага, ниту пак јас. Ама се најде должна да ме цитираш за да ми појасниш што треба да негирам
Ај ептен си помала па ти опроштавам.
Еј жими се, многу го мразам ова со годиниве на форумов.
Бијонсе, не си ги праи сама лириките. Ги вклучува и сестра и, мајка и и што ти незнам уште кој.
Неможеш да го негираш квалитетот на Гага. Бијонсе пее добро, да. Нека седне и нека го отсвири ова што малава сама си го смислила.
Не се сомневам дека Гага не може да ги отпее сите песни на Бијонсе, и те како може.
И јас можам да ти цитирам лејм текстови на ете, Бијонсе нека биде, кога веќе заредивме со неа:
All the single ladies !
Now put your hands up
Woo oh ooh oh oh ooh oh oh ooh oh oh oh !
Wooooooooooooooow, lyrics. How deep -.-
И не си многу постара, не си ласкај