Ернесто ЧЕ Гевара
Hasta La Victoria Siempre
- Член од
- 21 јуни 2010
- Мислења
- 14.708
- Поени од реакции
- 22.847
Батали ги бе брат, толку разбираат. Види ја темава, они се единствените фанови што зборат дека Реал добива судиска помош, типични Барса фан бојс. Кога они освојуваат, освојуваат дури и против мадридските окупатори што ги држат шпанските судии во мафијашката лига.Penalot ne go vidov, ama za ponisteniot gol da se debatira e smesno , osven vcera ako ne sme pocnale fudbal da gleame. Sekogas vakvite situacii se sankcioniraat isto, odnosno, ako igrac sto e vo ofsajd mu smeta na golmanot pod difolt ofsajdot se aktivira i obicno so VAR gi kinat, ili potvrduvaat ako liniskiot prethodno ne krenal.
Ги изеде гомната и со Валенсија и ти објаснија фино лепо дека беше чист офсајд и дури ни твоите во фан клуб не се сложија со тебе. Еве сеа пак продолжуваш исто ама се кладам дека немаш ни хајлајтс изгледано, туку се водиш по тоа што имаат пишано фамозните спорт.ес. А тоа што Меси на еден од најважните натпревари на Барса сезонава може да фаќа играчи за врат и притоа да не добие ни жолт картон некако не ти оди во прилог...При вака отепана Барса да ти треба толкава судиска помош да станеш шампион е трагедија
На граница е секако, меѓу дозволено и недозволено. Нормално е фановите на Реал да тврдат дека е чист, а оние другите (Барселона, Сосиедад) да тврдат дека е сомнителна ситуација.
Не смее со рамо, само со врат е дозволено
Suarez не би се сложил со тебе.....само со заби..Не смее со рамо, само со врат е дозволено
Уште се ситат кога Ливерпул губи поени и во секоја ситуација се контра заради дебаклот од ланиБатали ги бе брат, толку разбираат. Види ја темава, они се единствените фанови што зборат дека Реал добива судиска помош, типични Барса фан бојс. Кога они освојуваат, освојуваат дури и против мадридските окупатори што ги држат шпанските судии во мафијашката лига.
Види ги, се чудат зашто се свирнало офсајд во сутицијата при првиот гол на Јанузај, појма немаат што се дешава хахаха.
Еве слика од пеналот, апла се гледа дека му ја мава ногата на Винициус пред да шутне. Можеби мал контакт, али доволен за да му ја измести ногата и да се свирне пенал.
Единствена сомнителна ситуација беше, голот на Бензема и ВАР ја прегледа и констатираше дека е рамо.
Прегледај го приврзокот 256237