Окампос играч со поминат рок?Лопетеги вади добри резултати со оглед на екипата која ја има.
Скоро сите играчи им се со поминат рок, Сусо, Де Јонг, Банега, Окампос ...
Просек до просек, Банега ајде има фудбалско знаење ама му помина мандатот и него.
Синоќа не искористија неколку шанси, Барса им оставаше простор за контри, овие ќе излезеа тројца на еден пред гол и се глупираа.
Мафијашка лига.Фашистите од Мадрид добија непостоечки пенал, чист гол на Сосидеад поништен, и нерегуларен гол на Бензема после игра со рака.
Зашто не му одговараше на Реал 1:1 да биде.Не ја гледав, сега гледам краток хајлајтс... Кој криминален пенал човече
Инаку не сфатив, зошто беше поништен голот на Сосиедад за 1-1?
Не бе. Се е чисто , навикнати сме на вакви ситуации кога Real брка титула ..Зашто не му одговараше на Реал 1:1 да биде.
Баш ми е мило, барем нема да се нервирате толку чим сте навикнати.Не бе. Се е чисто , навикнати сме на вакви ситуации кога Real брка титула ..
Само не знам зашто Реал кога брка некоја титула има по 3+ дискутабилни одлуки на утакмица? Денеска 3 беа само во второ полувреме.Баш ми е мило, барем нема да се нервирате толку чим сте навикнати.
Само што играчот бил оддалечен од голманот 5 и пол метра(измерено официјално)?Penalot ne go vidov, ama za ponisteniot gol da se debatira e smesno , osven vcera ako ne sme pocnale fudbal da gleame. Sekogas vakvite situacii se sankcioniraat isto, odnosno, ako igrac sto e vo ofsajd mu smeta na golmanot pod difolt ofsajdot se aktivira i obicno so VAR gi kinat, ili potvrduvaat ako liniskiot prethodno ne krenal.