La Liga Santander 2016/2023

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
5 март 2018
Мислења
16.973
Поени од реакции
19.322
9 месеци немаше постигнато гол Витоло,влегува 73 минута и по неколку минути дава гол без да ја допри мрежата топката :angel: за конечни 1:0 и со тој гол автоматски го преминуваме неговиот бивши клуб Севиља.
Шта ти је живот :love:

Член од
26 февруари 2016
Мислења
5.419
Поени од реакции
13.591
Гетафе губат чекор веќе. Делува дека корона паузата ептен ги уништи. Ќе им остане ЛШ изгледа само сон. Атлетико секако не очекував да испадне од топ 4 а Севиља се постабилни и поискусни и не верувам да паднат многу до крај на сезоната.

Ернесто ЧЕ Гевара

Hasta La Victoria Siempre
Член од
21 јуни 2010
Мислења
14.708
Поени од реакции
22.847
Лопетеги вади добри резултати со оглед на екипата која ја има.
Скоро сите играчи им се со поминат рок, Сусо, Де Јонг, Банега, Окампос ...
Просек до просек, Банега ајде има фудбалско знаење ама му помина мандатот и него.
Синоќа не искористија неколку шанси, Барса им оставаше простор за контри, овие ќе излезеа тројца на еден пред гол и се глупираа.
Окампос играч со поминат рок? :pos:

Член од
26 февруари 2016
Мислења
5.419
Поени од реакции
13.591
Не ја гледав, сега гледам краток хајлајтс... Кој криминален пенал човече :facepalm:

Инаку не сфатив, зошто беше поништен голот на Сосиедад за 1-1?

ob1

Член од
7 март 2010
Мислења
9.204
Поени од реакции
25.394
Не ја гледав, сега гледам краток хајлајтс... Кој криминален пенал човече :facepalm:

Инаку не сфатив, зошто беше поништен голот на Сосиедад за 1-1?
Зашто не му одговараше на Реал 1:1 да биде.

Член од
17 мај 2016
Мислења
3.675
Поени од реакции
4.154
Баш ми е мило, барем нема да се нервирате толку чим сте навикнати.
Само не знам зашто Реал кога брка некоја титула има по 3+ дискутабилни одлуки на утакмица? Денеска 3 беа само во второ полувреме.
Среќа против Sociedad игравте, да игравте против Bayern и ракомет ќе беше дозволено за вас ...

Syn

https://www.youtube.com/watch?v=zBkuNpgACH0
Член од
23 декември 2007
Мислења
30.156
Поени од реакции
46.237
Penalot ne go vidov, ama za ponisteniot gol da se debatira e smesno :), osven vcera ako ne sme pocnale fudbal da gleame. Sekogas vakvite situacii se sankcioniraat isto, odnosno, ako igrac sto e vo ofsajd mu smeta na golmanot pod difolt ofsajdot se aktivira i obicno so VAR gi kinat, ili potvrduvaat ako liniskiot prethodno ne krenal.

Зрното

Еден е Зизу.
Член од
17 септември 2007
Мислења
1.526
Поени од реакции
634
Penalot ne go vidov, ama za ponisteniot gol da se debatira e smesno :), osven vcera ako ne sme pocnale fudbal da gleame. Sekogas vakvite situacii se sankcioniraat isto, odnosno, ako igrac sto e vo ofsajd mu smeta na golmanot pod difolt ofsajdot se aktivira i obicno so VAR gi kinat, ili potvrduvaat ako liniskiot prethodno ne krenal.
Само што играчот бил оддалечен од голманот 5 и пол метра(измерено официјално)?

Или го земаат во предвид тоа 2 метра држи дистанца ради корона.

Смешки.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom