Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Конзумирај свежо овошје и зеленчук и уживај... Не значи дека и ти ќе закачиш. Со лесно да поминуваат тие околу тебеОколу мене сите болни и тестираа позитивни, јас сеуште немам никакви симптоми, а на тест не ме даваат без симптоми![]()
Ќе се јавиш на матичен и ке ти закаже.Околу мене сите болни и тестираа позитивни, јас сеуште немам никакви симптоми, а на тест не ме даваат без симптоми![]()
Ќе се јавиш на матичен и ке ти закаже.
е добро де, нека си отиде приватно и средена работа
Кај мене дома 7 души сме, двајца родители 70 годишни, јас, брат ми,снами и две дечиња едното 3 другото 6. Освен снаата која патем само таја е тестирана и излезе позитивна изгуби само мирис и вкус и еден ден со температура 37.5, никакви други симптоми,ние останатите 11 дена сме без никакви симптоми.Околу мене сите болни и тестираа позитивни, јас сеуште немам никакви симптоми, а на тест не ме даваат без симптоми![]()
Кај мене дома 7 души сме, двајца родители 70 годишни, јас, брат ми,снами и две дечиња едното 3 другото 6. Освен снаата која патем само таја е тестирана и излезе позитивна изгуби само мирис и вкус и еден ден со температура 37.5, никакви други симптоми,ние останатите 11 дена сме без никакви симптоми.
Денеска и се јави матичната и и кажа дека ни заврши изолацијата, за која не ни имавме решение да седиме дома
И рече дека најверојатно сме го поминале асимптоматски и не можиме да заразиме други лица, од Понеделник и рекоја да почни на работа.
Oд случаи во мојата околина ми иде дека се и немате ни заразено. Неколку другари отидоа дома да помагаат на родителите зашто им се беа заразиле со коронавирус. Во куќа/стан заедно во изолација, возење по болници и помагање во терапии. Се тестираа за антитела и немаа воопшто.Кај мене дома 7 души сме, двајца родители 70 годишни, јас, брат ми,снами и две дечиња едното 3 другото 6. Освен снаата која патем само таја е тестирана и излезе позитивна изгуби само мирис и вкус и еден ден со температура 37.5, никакви други симптоми,ние останатите 11 дена сме без никакви симптоми.
Денеска и се јави матичната и и кажа дека ни заврши изолацијата, за која не ни имавме решение да седиме дома
И рече дека најверојатно сме го поминале асимптоматски и не можиме да заразиме други лица, од Понеделник и рекоја да почни на работа.
Планирам да направам таков тест за антитела, само ме интересира кога е најпогоден момент за да направам, 11 дена сме или 12 поточно од кога јави сната симптоми.Oд случаи во мојата околина ми иде дека се и немате ни заразено. Неколку другари отидоа дома да помагаат на родителите зашто им се беа заразиле со коронавирус. Во куќа/стан заедно во изолација, возење по болници и помагање во терапии. Се тестираа за антитела и немаа воопшто.
Околу мене сите болни и тестираа позитивни, јас сеуште немам никакви симптоми, а на тест не ме даваат без симптоми![]()
Планирам да направам таков тест за антитела, само ме интересира кога е најпогоден момент за да направам, 11 дена сме или 12 поточно од кога јави сната симптоми.
Зашто е наложено да не се зима никаква друга вакцина освен Фајзеровата, ова за у МК знам на србите не знам што е и како е они се поблиски со РуситеОти не земаат Руска или Кинеска ?
Зашто е наложено да не се зима никаква друга вакцина освен Фајзеровата, ова за у МК знам на србите не знам што е и како е они се поблиски со Русите
Оти #WeAreNatoОти не земаат Руска или Кинеска ?