wot
aloof
- Член од
- 20 мај 2008
- Мислења
- 19.683
- Поени од реакции
- 34.186
Па искрено не знам ни дали може да се најде по маркетиве. .одамна не сум го сретнал..
Тоа ти е мешавина на темен еурокрем со путер од кикирики..
ммммммммммммммммммммммммммммммммммммммммммм сексој!
Е ова е страшна работа! Кога бев мал моите ми го купуваа од Грција! Бев ЛУД по ова нешто! Па после некое време исчезна! Буквално сум бил во депресија, па ми најдоа и замена меренда + путер од кикирики (што до ден денес го јадам патем)
Па после некоја година излезе во Бугарија! Пак од таму лудување! Не беа баш исти како со тој од Грција, но беа многу добри и двата дефинитивно! Не се сеќавам но мислам дека потоа и во Македонија го имаше за некој краток период и наеднаш го снема! Па еве како што дознавам сега официјално повеќе не се произведувал. Голема штета! Им пишав на страницата на фејсбук да го вратат!
За носталгичните и љубопитните за вкусот на Сникерс добра замена би било Нутела или Меренда со Путер од кикирики. Слично, но не сосем. Во сникерсот имаше и пласт карамела. А во тој бугарскиот подоцна имаше и некоја друга нешто како маршмалоу смеса. Во секој случај многу ми недостигат!
Ако ви недостигат и вам ви препорачувам да им вршиме притисок на фејсбук/твитер официјалните профили да го вратат.
Незнам како би се нарекувала ерекцијата што моментално ми ја има желудникот.. кога сум имал 14 години сексот не ми звучел вака.. ко што ми звучи ова. Јас конзумирам само Нутела, никој друг еурокрем не ни дошол близу за споредба. Не ѝ седнувам хардкор на теглава, дека ретко јадам, особено навечер со бисквити. Тегла на 2-3 недели, само јас, моиве имаат чуден craving за маргарините од еурокреми, ама никогаш не се јадаат до крај и се фрлаат. А Нутелава им била премногу блага.
СпиритФлај, такоџе обожавам путер од кикирики, самошто во локалниве маркети има само од една фирма и нема премногу избор. Со што го мешаш инаку, што е тоа Меранда? Јас обично со некој рандом мармалад. Ама Сникерсов толку ме попали што прво нешто утре е јадење нутела со путер од кикирики, макар би добил шок!