Koja e најдобрата компанија за еурокрем?

Член од
17 мај 2013
Мислења
245
Поени од реакции
250
Агроплод сега прави многу добар еурокрем по рецепт на Свислион,се продава во кантички од по 750 г плус гратис чокалда.Од тие што се блиски до нас ,овој е најдобар досега заедно со тој оригиналниот Еурокрем(по него сите така ги викаме,како `фрижидер` кој беше еден од моделите на ладилници)
Знам сум го пробала, али стариот еруокрем на Агролод ,пред неговата продажба на Свисслон ми беше највкусен ,некако белиот дел со лешници ми имаше специфичен вкус , него особено сакав да го јадам ..

Член од
1 јуни 2011
Мислења
25.923
Поени од реакции
41.895
Овие ми се најубави. Првиот го јадев како мал а сега никаде не го нема по нашите маркети. :confused:

cp-cipiripi2.jpg
Takovo-Eurocream-500g-350x350.png nutela.jpg
big.68445.1EF39593-1B14-4761-8066-C0B13A4E464A.jpg

Член од
4 февруари 2013
Мислења
738
Поени од реакции
551
А нај јако кај палачинките е кога ке речат:

- Ке идам да јадам палачинки со НУТЕЛА, и тука мора да се потенцира дека е НУТЕЛА, а не КРЕМ.

Последен пат го слушнав ова на радио додека одев наутро на работа, на радио 2, водителот тик-так во емисијата негова будење со тик-так се посра од зборење дека ке јадел или јадел палачинки со НУТЕЛА. Ни еднаш не испушти да каже дека јадел палачинки со КРЕМ.

п.с. не ја рекламираше нутела бидејки таа емисија нема спонзори и нема реклами.

N

Nicky Santoro

Гостин
Нутелата е најдобра но е скапа за стандардиве во македонијава.Така да витакрем е најдобар и со прифатлива цена.

Член од
27 мај 2013
Мислења
42
Поени од реакции
17
Pokraj Nutelata i ostanatite nabroeni,odlicen e i Lino Lada na Podravka...Koj ne go probal,toplo go preporacuvam...I od iskustvo,definitivno imame najskapa Nutela od site drzavi okolu nas...za zal :(

Член од
17 февруари 2013
Мислења
233
Поени од реакции
93
кај нас веќе одамна нема убав крем!Нутелата ја пробав кога бев во Италија и многу многу е поубава,па од тогаш немам купено овде.Инаку дефинитивно најубав крем беше оној на агроплод на времето.Никаква нутела и разни немаа шанси со него.

Али од кога дојде овој странскиов"инвеститор" свислион го расипаа тотално кремот,всушност како и се останато.
како и да е денес сметам дека во Мк нема убав еурокрем,туку има некои странски брендови како нутела(која е само за косовски и мк пазар)и плаќаме злато а јадеме ѓубре.
Одамна не сум купил еурокрем,али кога одам во грција си купувам секогаш.Нема утка

A

AnFem

Гостин
Што ја величите толку нутелата? Мене не ми е ништо посебно.
Да не го најде некој некаде Ципирипи кремот?

CafeDelMar

Luminance
Член од
29 октомври 2007
Мислења
6.507
Поени од реакции
14.693
И оној во Кам за дијабетичари не е воопшто лош, барем доволно се чувствува вкусот на лешниците.

Kajgana Shop

На врв Bottom