Следен на листа за пробаОд мене топла препорака и вистинско позитивно изненадување е релативно новиот еурокрем на Подравка. Го има во 3-4 вкуса јас го избирам оној црно-белиот кој ме потсетува на класичниот еурокрем на таково од детството кое за жал сега го има изгубено вкусот под Свислион. Тегла од 400 грама е околу 100 денари што е стука некаде со другите еурокреми (без Нутела) а барем мене ми има најубав вкус.
Имам дојам дека си по гурманлукот, така да не заборавај да споделиш импресии.Следен на листа за проба
Дали е ова еквивалент на легендардната Киндер Лада, или not even close?Од мене топла препорака и вистинско позитивно изненадување е релативно новиот еурокрем на Подравка. Го има во 3-4 вкуса јас го избирам оној црно-белиот кој ме потсетува на класичниот еурокрем на таково од детството кое за жал сега го има изгубено вкусот под Свислион. Тегла од 400 грама е околу 100 денари што е тука некаде со другите еурокреми (без Нутела) а барем мене ми има најубав вкус.
Не сум пробал Киндер Лада, најбислку за споредба ми е со стариот и класичен еурокрем од СФРЈ ама како што го правеа на времетоДали е ова еквивалент на легендардната Киндер Лада, или not even close?
Јас сум фанатик кога се работи за Кинер Лада, тие што мислат дека Нутела е добар крем, не се свесни во каква заблуда живеат.Не сум пробал Киндер Лада, најбислку за споредба ми е со стариот и класичен еурокрем од СФРЈ ама како што го правеа на времето
Прашање на вкус е ама не е многу скап 100-110 денари е тегла, нема многу што да изгубиш.
Oбавезно ќе пишам импресииИмам дојам дека си по гурманлукот, така да не заборавај да споделиш импресии.
па остај тоа почнаа и да се фалат кога ке купат ко некој да неможе да си дозволи 150ден да даде за кремЕурокрем само јадам иако тоа ретко се случува.. нутела немам пробано до сега ниту пак планирам да пробам, не дека ми е до цената туку со сите работи со кои масовно се курчат и ги прават којзнае што мене ми создаваат одбивност.
Човече, не си прај филмови на мозокот и земи пробај ја нутелата, дефинитивно е еден од најдобрите еурокреми..Еурокрем само јадам иако тоа ретко се случува.. нутела немам пробано до сега ниту пак планирам да пробам, не дека ми е до цената туку со сите работи со кои масовно се курчат и ги прават којзнае што мене ми создаваат одбивност.
Дефинтивно најубав крем што сум го пробал али прескап
овој го обожавам
Покрај ова, денес не си човек ако не стаиш слика на фб со палачинки и од страна тегла Нутела, демек мора да стои теглата од страна, али што да се праи, мора лајкови да се соберат. Ако јаде со мармалад што не ја стаи теглата со мармалад, или не се важи ако е домашен и нема етикета.па остај тоа почнаа и да се фалат кога ке купат ко некој да неможе да си дозволи 150ден да даде за крем
ко којзнае што да купиле.
иначе Лино Лада е доста доста добар