Тенк ју суси и на останатите форумџии за пофалните зборови за кремчево, супер е. Лесно се мачка и има вкус на еурокрем а не на маргаринОд мене топла препорака и вистинско позитивно изненадување е релативно новиот еурокрем на Подравка. Го има во 3-4 вкуса јас го избирам оној црно-белиот кој ме потсетува на класичниот еурокрем на таково од детството кое за жал сега го има изгубено вкусот под Свислион. Тегла од 400 грама е околу 100 денари што е тука некаде со другите еурокреми (без Нутела) а барем мене ми има најубав вкус.
Еве пред 10 минути се вратив од маркет и си купив една тегла. Пакувањето е стварно лошо треба да ја искинеш цела етикета која е некој бош целофан/најлон за да го отвориш капачето ама тоа најмалце ми е битно. За тие пари од целата конкуренција Витакрем, Агроплод, Еурокрем, Виена, Миена, Алпико, мене ми има најубав вкус и ако го тераат со овој квалитет јас ќе продолжам да си го купувам. Сакам и тој другиот да го пробам целиот црн Нугат 10 денари е поскап појма немам зошто па ќе пишам, мада јас си ја сакам оваа црно бела верзија.Тенк ју суси и на останатите форумџии за пофалните зборови за кремчево, супер е. Лесно се мачка и има вкус на еурокрем а не на маргарин
А и брзо се јаде
Ко ќе го земеш нугатот, напрај си вакви http://forum.kajgana.com/threads/Ситни-колачи.3226/page-2#post-4573123Еве пред 10 минути се вратив од маркет и си купив една тегла. Пакувањето е стварно лошо треба да ја искинеш цела етикета која е некој бош целофан/најлон за да го отвориш капачето ама тоа најмалце ми е битно. За тие пари од целата конкуренција Витакрем, Агроплод, Еурокрем, Виена, Миена, Алпико, мене ми има најубав вкус и ако го тераат со овој квалитет јас ќе продолжам да си го купувам. Сакам и тој другиот да го пробам целиот црн Нугат 10 денари е поскап појма немам зошто па ќе пишам, мада јас си ја сакам оваа црно бела верзија.
Milky way - onoj crniot so beli prugi.
Ja toj uste go tamanam, koga nema od toj i Nutela vrsi rabotaМилки веј.. мммм... како сум го таманел ... па па па па па....
Нутела дефинитивно..
А си пробала ли од Сникерс еурокремот?
Па искрено не знам ни дали може да се најде по маркетиве. .одамна не сум го сретнал..Ja toj uste go tamanam, koga nema od toj i Nutela vrsi rabota
Ne, ne sum probala se uste od toj
Ako e taka togas najverojatno ke mi se dopadne. Posto cokoladite mi se ubavi, a ova ne za djabe se vika Snikers sigurno..Па искрено не знам ни дали може да се најде по маркетиве. .одамна не сум го сретнал..
Тоа ти е мешавина на темен еурокрем со путер од кикирики..
ммммммммммммммммммммммммммммммммммммммммммм сексој!
Јас пак вчера си купив и од белата варијанта, па да ги пренесам позитивните впечатоци кои произлегоа од конзумацијата и наедно истата да ја препорачам.Еве пред 10 минути се вратив од маркет и си купив една тегла. Пакувањето е стварно лошо треба да ја искинеш цела етикета која е некој бош целофан/најлон за да го отвориш капачето ама тоа најмалце ми е битно. За тие пари од целата конкуренција Витакрем, Агроплод, Еурокрем, Виена, Миена, Алпико, мене ми има најубав вкус и ако го тераат со овој квалитет јас ќе продолжам да си го купувам. Сакам и тој другиот да го пробам целиот црн Нугат 10 денари е поскап појма немам зошто па ќе пишам, мада јас си ја сакам оваа црно бела верзија.
Сега црно белиот го продаваат и во канче од 1 кг, го земав мислам 230 денари во Веро и баш денес го јадев со палачинки. Милина. И слично како и со Полимарк кечапот и на ова сум дефинитивно бренд лојален.Јас пак вчера си купив и од белата варијанта, па да ги пренесам позитивните впечатоци кои произлегоа од конзумацијата и наедно истата да ја препорачам.
Цел ден сум на бело