Кое е твоето контроверзно мислење? (Читај воведно мислење)

Ти бе карактер си немал, јас кога го напишав тоа зборевме за пензионери шо чекаат на шалтер и имаше смисла шегата во тој контекст за да си гледаш работата бидејќи беше реплика на твојот напреден хумор од една реченица: дали само ти си сакал да ме тепаш или имало и други? Ми стави хаха, ти ставив хаха, мислев се разбравме, срамно е сега да ме користиш за да си јачаш аргумент во вашите мерења во песок за успешност, најде со мене да се појачуваш како да сум врат во твојот млитав тост од пост. Џонтра тука би рекол дно днова днонова лик. Извини за навредата брат, божемска беше.
Јас го сфатив како во зајадлив контекст, малце провокаторски, ама далеку од тоа дека ми смета или дека се лутам. Работа на шалтер не е навредливо нешто, туку е нормална ствар. Не знам ни зошто кажав дека не го работам тоа, стварно не е битно за дискусијава. А овој Ајс се исељачи максимално со некои ставови али јебеш га, негово си е.

Ти бе карактер си немал, јас кога го напишав тоа зборевме за пензионери шо чекаат на шалтер и имаше смисла шегата во тој контекст за да си гледаш работата, бидејќи беше реплика на твојот напреден хумор од една реченица: дали само ти си сакал да ме тепаш или имало и други? Ми стави хаха, ти ставив хаха, мислев се разбравме, срамно е сега да ме користиш за да си јачаш аргумент во вашите мерења во песок за успешност, најде со мене да се појачуваш како да сум врат во твојот млитав тост од пост. Џонтра тука би рекол дно днова днонова лик. Извини за навредата брат, божемска беше.

Чекај, чекај, чекај, чекаааај.
Јас се согласив првично со тебе, но Византиецот навистина те фати во тесно.

Не може да збориш дека достоинство не става храна на масата, а да одма дадеш отказ штом ти рекле да извадиш членска. Што, под достоинство ти било тоа сакаш да кажеш, те вреѓа тоа што морало да извадиш? Навистина може да се сведи на помалото зло, трпиш неправда од бугарите или трпиш неправда од нашите. Да го прочиташ и натамо и да си го одбраниш мислењето, јас немам коњ во тркава, интересно ми е да колектирам сусарисани™ како покемони.
Znaci normalno e da prifatis partiska knishka za da si vraboten vo severna? Nema potreba ova da go diskutirame.
Ako treba da biram pomegju partiska knishka i bugarski, ke odberam bugarski, ednostavno ne mi e gajle drugi sto mislat i koj ke se sramel od mene.

Не е лошо темата да се затвори со : Monty Python - Always Look on the Bright Side of Life
И онака обрзованието ни е во *урац одамна, деца се помалку има а наставници со партиска книшка колку сакаш на форумот има и партиски ботови може и ќе се реализира глупоста на дотицниот цлен.

Па ти ме цитираше бе бог да чува и да брани. :facepalm: У кој твој муабет сум се пронашол? Шизофренија да не имаш?

Јас у мојот прв пост убаво си пишав дека и брат ми го осудувам што отиде без да проба тука да направи нешто ама кој да разбере. Не знам како не сфаќаш дека и ти и сите 250.000 или колку и да сте со бугарски пасоши директно влијаете врз иднината на државава и врз демографијата, а тек допрва тоа ќе го осетиме и ќе ни излезе низ нос.
Ti me citira i napisha tocke na koi trazis odgovor i kd ga dobi ne ti se sviga.
Kako i da e, putuj igumane.

Ti me citira i napisha tocke na koi trazis odgovor i kd ga dobi ne ti se sviga.
Kako i da e, putuj igumane.
Ај провери уште еднаш кој кого цитираше прв и кажи овде. Јас напишав став за тие со БГ пасош, па ти ме цитираше така да флертуваш со дното пријателе.

Ај провери уште еднаш кој кого цитираше прв и кажи овде. Јас напишав став за тие со БГ пасош, па ти ме цитираше така да флертуваш со дното пријателе.
U redu e, eve ti lajkche i ne me zamaraj vishe.

Znaci vi kazav jas posovreme kako ja zamisluvam temata.
Ete bas vaka :sneaky:
@Aceso pa togas se naljuti ko i rekov deka nejki da ispadni kontraverzna.
Ete be duse, gledaj i uci kako se pravi toa.
@Io Sono Interista vaka ja zamisluvase temata taka ? Da ne ne se razbravme ubo ? :cautious:
Inace da, uste si stojam na stavot, mislenjeto ne mi e da pottiknam diskusija, stvarno go mislam toa sto go napisav, od tocka do tocka, vo slucaj nekoj da misli poinaku :sneaky:
Ako imate nesto protiv, eve vi go @Dumbledore , toj me predlozi iako tocno znaese sto ke sledi, da ne recam svesen bese.
@Macka12345 sakase moderator da bidis.
Uste sakas ? Kako ti odi, ti ostana zdravo nokte na tie prstinjata od brisenje :D

@Io Sono Interista vaka ja zamisluvase temata taka ? Da ne ne se razbravme ubo ? :cautious:
Inace da, uste si stojam na stavot, mislenjeto ne mi e da pottiknam diskusija, stvarno go mislam toa sto go napisav, od tocka do tocka, vo slucaj nekoj da misli poinaku :sneaky:
Ako imate nesto protiv, eve vi go @Dumbledore , toj me predlozi iako tocno znaese sto ke sledi, da ne recam svesen bese.
Uste sakas ? Kako ti odi, ti ostana zdravo nokte na tie prstinjata od brisenje :D
Си сврши сам од себе :pos:

Не се лутам Владиславе, ја навивав ти да бидеш следниот што ќе збори на темава.

Problemot e vo toa sto sme drzava od tret svet i za da izlezeme od nea ni trebaat trista proceduri. Toa se reshava so novite zakoni vo Germanija i zdravje za 3 godini i bugarskiot i severdzanskiot ke gi kinam.
Ti mozis i javno pred ambasada da go zapalis, so menva toa sega.
Tamu vo nekoja arhiva si pisuva crno na belo deka liceto toa i toa, sam dobrovolno pri zdrava svest i sovest, togas i togas od nikoj ne prisilen si dosol i se izjasnil kako bugarin. Duri i donesol i propratna dokumentacija za da go dokazi svoeto bugarsko poteklo i koreni. Na toj osnov na toa lice mu dadeno bugarsko drzavjanstvo i pasos .
Liceto vo toj moment kur go bolelo za svoite sonarodnici, drzavata i deka radi svoja licna korist i beneficija im zabil noz vo grb na svoite sonarodnici i oko ne mu trepnalo.
I sega nekoj ke mi reci vaka taka onaka.
Ne be moi forumski kolegi, ne odi toa bas taka. Bas deka nema posledici po niv, zatoa i taka lesno se pisat bugari. Toa treba da se smeni i republikata treba da vlozi krajni napori toj trend da se prekini, a vo isto vreme da ne ispadni didkriminatorska vo ocite na megjunarodnata.
Sakavte da ste bugari, nema problem , ke dademe se od sebe decata vo posebni paralelki da vi ucat na bugarski, pa vie pak pisete se.
Stvarno ne znam so ne vi e jasno tuka :toe:
Автоматски споено мислење:

Си сврши сам од себе :pos:
Levicarite tuka najzbuneti se kako i obicno.
Se nesto sakam kazam, ne znam recam, ne znajte kaj terate. Komedii ste zimi se :pos:
Автоматски споено мислење:

Не се лутам Владиславе, ја навивав ти да бидеш следниот што ќе збори на темава.
A taka li :sneaky:

Последно уредено:
  • Тажно
Reactions: Mud
Ti mozis i javno pred ambasada da go zapalis, so menva toa sega.
Tamu vo nekoja arhiva si pisuva crno na belo deka liceto toa i toa, sam dobrovolno pri zdrava svest i sovest, togas i togas od nikoj ne prisilen si dosol i se izjasnil kako bugarin. Duri i donesol i propratna dokumentacija za da go dokazi svoeto bugarsko poteklo i koreni. Na toj osnov na toa lice mu dadeno bugarsko drzavjanstvo i pasos .
Liceto vo toj moment kur go bolelo za svoite sonarodnici, drzavata i deka radi svoja licna korist i beneficija im zabil noz vo grb na svoite sonarodnici i oko ne mu trepnalo.
I sega nekoj ke mi reci vaka taka onaka.
Ne be moi forumski kolegi, ne odi toa bas taka. Bas deka nema posledici po niv, zatoa i taka lesno se pisat bugari. Toa treba da se smeni i republikata treba da vlozi krajni napori toj trend da se prekini, a vo isto vreme da ne ispadni didkriminatorska vo ocite na megjunarodnata.
Sakavte da ste bugari, nema problem , ke dademe se od sebe decata vo posebni paralelki da vi ucat na bugarski, pa vie pak pisete se.
Stvarno ne znam so ne vi e jasno tuka :toe:
Bravo Vlade, nadam se ke ti se ispuni zelja mada dok toj bidne realnost, dosta pogolemi problemi od bugari ke imas ako ostane nesto od Severdzaniju.
Mene ne mi nisto menja, niti vi se situ, niti pa ke pomagam, svak ss svoe magare ke tera i toj e.

Си имале луѓето товар на душата, но ако го избришаме цел офтопик каде не се збори за децата, тогаш на претходната страна ќе имаше мислења од претходната тема! :P

Колку и човек да ви го цени патриотизмот, многу е долно да казнувате некого преку неговите деца! Тоа е подолно од вадење пасош. Сами напишавте дека е техникалност и инает, не дека навистина им е матичен јазик. Колку деца моментално во земјата мислите ќе треба да одат вечерна школа за да вие осетите сатисфакција од тоа ако веќе правиме гимнастики? Има бројка што ќе направи да спиете полесно?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom