- Член од
- 1 јануари 2025
- Мислења
- 613
- Поени од реакции
- 1.745
Znaci normalno e da prifatis partiska knishka za da si vraboten vo severna? Nema potreba ova da go diskutirame.Ти бе карактер си немал, јас кога го напишав тоа зборевме за пензионери шо чекаат на шалтер и имаше смисла шегата во тој контекст за да си гледаш работата, бидејќи беше реплика на твојот напреден хумор од една реченица: дали само ти си сакал да ме тепаш или имало и други? Ми стави хаха, ти ставив хаха, мислев се разбравме, срамно е сега да ме користиш за да си јачаш аргумент во вашите мерења во песок за успешност, најде со мене да се појачуваш како да сум врат во твојот млитав тост од пост. Џонтра тука би рекол дно днова днонова лик. Извини за навредата брат, божемска беше.
Чекај, чекај, чекај, чекаааај.
Јас се согласив првично со тебе, но Византиецот навистина те фати во тесно.
Не може да збориш дека достоинство не става храна на масата, а да одма дадеш отказ штом ти рекле да извадиш членска. Што, под достоинство ти било тоа сакаш да кажеш, те вреѓа тоа што морало да извадиш? Навистина може да се сведи на помалото зло, трпиш неправда од бугарите или трпиш неправда од нашите. Да го прочиташ и натамо и да си го одбраниш мислењето, јас немам коњ во тркава, интересно ми е да колектирам сусарисани™ како покемони.
Ako treba da biram pomegju partiska knishka i bugarski, ke odberam bugarski, ednostavno ne mi e gajle drugi sto mislat i koj ke se sramel od mene.
У кој твој муабет сум се пронашол? Шизофренија да не имаш?