- Член од
- 23 јуни 2008
- Мислења
- 9.265
- Поени од реакции
- 5.045
Наполи т2 има ли шанси да биде бе? Ја стрима некој ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
не да има само инвалидиве ко да незнаат гол да дадатНаполи т2 има ли шанси да биде бе? Ја стрима некој ?
Ми треба некој шо се разбира од системи и да ми ја објасни математиката как се пресметуват системски тикети ако погодаш повеке утакмици од тава шо ти е пишано на тикето..На пр.
Систем 2 од 4.. Уплата 50
Реал - Барса Х-1 4.5
Милан - Интер Х-1 4.5
Јувентус - Лацио Х-1 4.5
Порто - Бенфика Х-1 4.5
Колко пари ке земам ако погодам 3 утакмици ?
не да има само инвалидиве ко да незнаат гол да дадат
Има шанси, добри се.Наполи т2 има ли шанси да биде бе? Ја стрима некој ?
7-6 6-4, али не го уплатив, штетаУтре Нишикори језда е рано али кој успее да стане и да го стигне мислам дека е поклониште. Бенето има 0 од 9 во финалињата во кариерата, не за џабе го има прекарот ЛУЗЕР. 30 и кусур години има, не знам точно ме мрзи сеа да гуглам, човекот нема АТП титула до сега. Нишикори е иден топ 3 играч, а и број 1 според мене, и моментално игра ненормално добар тенис. Меле се пред себе, а 1.35 квота за него во финалево и те како се исплати. 3-0 е и во меѓусебните, лани играа последен пат, во Париз, исто во сала како и сега, и тепаше убедливо Нишикори со 6-2 6-3. Ако сега успее Бенето да освои титула, на стари години, и тоа преку играч ко Нишикори, ќе се рокнам со нешто мајке ми.
Се надевам ќе успеам некако да го уплатам, од 10 и 30 е иначе...
П.с. Забораив, Нишикори брка пласман на завршниот турнир во Лондон.
Има шанси, добри се.
i dvete[DOUBLEPOST=1411910778][/DOUBLEPOST]Кој ќе ја врти Милан или Интер.
jak koef bese 1,90 za milan T2 vo zlatna kopacka .. a kolku ne mi se logicni toa e cudno edno.. Davaat 1,07 za milan dava gol, a 1,90 za milan T2.. poklon koeficientПак јас играм на милан т22+... скапани ццц