Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Дали голот поништен на Вест хем беше регуларен???
Ако е све да му ебам вуста на судијата кој и да бил
Раката не се смета за офсајд. Во офсајд е секој дел од телото со кој може да се постигне гол, а гол со рака е против правилата, затоа играчот кога рацете му се напред не е во никаква предност пред дефанзивецот затоа што не смее да ги користи.Многу тесна одлука, раката ако може да се смета како офсајд, беше.
Ништо другар, и мене ме заеба, јас ја имав двојка.Левски-Лудогоретс нерешно да заврши,нека се деси чудо...
Дебили,а сто пати сум рекол бугари и грци не играм на спортска и пак ги играм и секогаш ме заебуваат,епа ако ми е...Ништо другар, и мене ме заеба, јас ја имав двојка.
Бугарска работа, за малку ќе им скинеа бод на Ливерпул на сред Енфилд, а неможат да ги победат ебените Левски.
SPOILER ALERT: Ќе ги зематСупер ден денес, само утре да не ни ги земат парите од денес.
овие доправа треба да играат18:00 Presov (Svk) - Borac Banja Luka (BIH) H1(-7,5) @ 1,85 (betcity)
Borac veoma oslabljen dolazi u Slovacku.Dolaze bez D.Hercegovac,Ratka Nikolica,Bezbradica (jedan od najboljih igraca Borca).Povrede su ih sprecile da otputuju u Presov,dok su neivesni Mikic i Djukic.Ukoliko njih dvojica ne otputuju u Presov Borac ce biti bez 5 standarndih igraca !! Ostalo im je 13 igraca koji ce putovati u Slovacku autobusom i to je najmanje 12 sati voznje.Presov kako u domacoj tako i SEHA ligi bezprekoran i ovde bi trebalo biti razvaljivanje od strane Presova iako je veliki hendikep ocekujem veliku dominaciju.
15:30 Zeljeznicar - Zvijezda Gradacac h1(-1,5) @ 1,53 (Mozzart)
Zvijezda na Grbavicu dolazi desetkovana!!
Nakon 8 kola Zvijezda se nalazi na dnu tabele i bez pobede u prethodnih 8 susreta.Promenili su trenera i doveli Petra Segrta koji se jos nije proslavio pobedom.Zeljo je u usponu forme i sa 5 uzasoptnih pobeda lovi 6. pobedu na svom terenu.Susret na Grbavici ce propustiti nekoliko vaznih fudbalera: S. Diatta (6/1 att),M. Čović (3/0 def), A. Ordagić (3/0 mid),E. Zulić (2/0 def),A. Alibašić (5/0 mid).Dakle,bez 5 standarnih igraca nemaju sta da traze protiv jakog zelje na Grbavici i ovo je svakako poklon dana po meni.
Atalanta vs Juventus 2& 0-2 или НГ
Cholet vs Dijon 1
Illichivets vs Vorskla 2
Hosts are in huge crisis as 18 players left club including. Targamadze (3/0), Kalinin (3/0), Ishenko (3/0), Dovgiy (4/1), Chizhov (5/0) who left club recently. So squad is full of youngsters. Today they also will miss injured trio Churko (4/1), Butko (3/0), Shevchuk (2/0). They have 2 points after 7 rounds and are bottom side in domestic campaign.
Vorskla are high flying at the moment with 3 wins and 2 draws in last 5 matches including 1-1 draw away from home versus league toppers Dnipro. Head coach takes cup competition seriously so will not make wholesale changes.
Only Mishchenko (0/0), Pisotskiy (0/0) are out, while Perduta (6/0) is doubtful.
Independiente - Rosario Central 3+
2:0 завршија
Steaua - Astra 1
А кое ти е тоа правило дека мора некој да киксне? Милан и Интер одамна престанаа да имаат улога на фаворити кога играат на гости. Ова зборам апла фаворити да се, ко Јуве и Рома што се моментално на пример. Океј, Интер игра дома и фаворит е против Каљари, али ја тука би играл т1 2+, со оглед на тоа дека Земан им е тренер на Наполи, а знаеме каква формација фура типот, прима по 1000 голови на натпревар.Рома и Јуве тепаа. Утре Наполи играат први..ако тепаат вреди да се бркаат Интер-Милан на дупла шанса да не тепаат...па кога последен пат во Италија само 1 од фаворитите не кикснал ?
Или и Лацио и Фиорентина спаѓаат во ова друштво ?