Кладилница (Генерална дискусија)

• Креатор на темата Креатор на темата Топче
  • Време на започнување Време на започнување
Ајде да ви се пофалам уште барселона, и после месец пак добитен.

Многу тесна одлука, раката ако може да се смета како офсајд, беше.
Раката не се смета за офсајд. Во офсајд е секој дел од телото со кој може да се постигне гол, а гол со рака е против правилата, затоа играчот кога рацете му се напред не е во никаква предност пред дефанзивецот затоа што не смее да ги користи.

Левски-Лудогоретс нерешно да заврши,нека се деси чудо...
Ништо другар, и мене ме заеба, јас ја имав двојка.

Бугарска работа, за малку ќе им скинеа бод на Ливерпул на сред Енфилд, а неможат да ги победат ебените Левски.

Ништо другар, и мене ме заеба, јас ја имав двојка.

Бугарска работа, за малку ќе им скинеа бод на Ливерпул на сред Енфилд, а неможат да ги победат ебените Левски.
Дебили,а сто пати сум рекол бугари и грци не играм на спортска и пак ги играм и секогаш ме заебуваат,епа ако ми е...:)

Супер ден денес, само утре да не ни ги земат парите од денес.

Рома и Јуве тепаа. Утре Наполи играат први..ако тепаат вреди да се бркаат Интер-Милан на дупла шанса да не тепаат...па кога последен пат во Италија само 1 од фаворитите не кикснал ?
Или и Лацио и Фиорентина спаѓаат во ова друштво ?

18:00 Presov (Svk) - Borac Banja Luka (BIH) H1(-7,5) @ 1,85 (betcity)

Borac veoma oslabljen dolazi u Slovacku.Dolaze bez D.Hercegovac,Ratka Nikolica,Bezbradica (jedan od najboljih igraca Borca).Povrede su ih sprecile da otputuju u Presov,dok su neivesni Mikic i Djukic.Ukoliko njih dvojica ne otputuju u Presov Borac ce biti bez 5 standarndih igraca !! Ostalo im je 13 igraca koji ce putovati u Slovacku autobusom i to je najmanje 12 sati voznje.Presov kako u domacoj tako i SEHA ligi bezprekoran i ovde bi trebalo biti razvaljivanje od strane Presova iako je veliki hendikep ocekujem veliku dominaciju.

15:30 Zeljeznicar - Zvijezda Gradacac h1(-1,5) @ 1,53 (Mozzart)

Zvijezda na Grbavicu dolazi desetkovana!!

Nakon 8 kola Zvijezda se nalazi na dnu tabele i bez pobede u prethodnih 8 susreta.Promenili su trenera i doveli Petra Segrta koji se jos nije proslavio pobedom.Zeljo je u usponu forme i sa 5 uzasoptnih pobeda lovi 6. pobedu na svom terenu.Susret na Grbavici ce propustiti nekoliko vaznih fudbalera: S. Diatta (6/1 att),M. Čović (3/0 def), A. Ordagić (3/0 mid),E. Zulić (2/0 def),A. Alibašić (5/0 mid).Dakle,bez 5 standarnih igraca nemaju sta da traze protiv jakog zelje na Grbavici i ovo je svakako poklon dana po meni.

Atalanta vs Juventus 2& 0-2 или НГ

Cholet vs Dijon 1

Illichivets vs Vorskla 2

Hosts are in huge crisis as 18 players left club including. Targamadze (3/0), Kalinin (3/0), Ishenko (3/0), Dovgiy (4/1), Chizhov (5/0) who left club recently. So squad is full of youngsters. Today they also will miss injured trio Churko (4/1), Butko (3/0), Shevchuk (2/0). They have 2 points after 7 rounds and are bottom side in domestic campaign.

Vorskla are high flying at the moment with 3 wins and 2 draws in last 5 matches including 1-1 draw away from home versus league toppers Dnipro. Head coach takes cup competition seriously so will not make wholesale changes.

Only Mishchenko (0/0), Pisotskiy (0/0) are out, while Perduta (6/0) is doubtful.

Independiente - Rosario Central 3+
2:0 завршија

Steaua - Astra 1
овие доправа треба да играат

Рома и Јуве тепаа. Утре Наполи играат први..ако тепаат вреди да се бркаат Интер-Милан на дупла шанса да не тепаат...па кога последен пат во Италија само 1 од фаворитите не кикснал ?
Или и Лацио и Фиорентина спаѓаат во ова друштво ?
А кое ти е тоа правило дека мора некој да киксне? Милан и Интер одамна престанаа да имаат улога на фаворити кога играат на гости. Ова зборам апла фаворити да се, ко Јуве и Рома што се моментално на пример. Океј, Интер игра дома и фаворит е против Каљари, али ја тука би играл т1 2+, со оглед на тоа дека Земан им е тренер на Наполи, а знаеме каква формација фура типот, прима по 1000 голови на натпревар.
Милан исто на голови ако го игра некој, чорба одбрана имаат.

Ех бре ПСЖ мувли едни .. фаќам 10 утакмици и тие кретените не можат да победат ...
За утре Наполи се мислам дали 2 или Т2 2+ , ме сјебаа што ме сјебаа средата сега пак ќе ги бркам , нападот им е одличен , средината добра ама одбраната им е катастрофа ...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom