Кладилница (Генерална дискусија)

• Креатор на темата Креатор на темата Топче
  • Време на започнување Време на започнување
Милан 2
Гронинген 1
Локомотив М. 1
Росенборг 1
Брегалница 1

Сити, Баерн, Саутемптон, Рома и Јуве.
На едно ливче чисти фиксови, на друго фиксови и Т1/Т2.
Скршив малер конечно, ама кога сака-сака ваљда. Имав 7 утакмици одбрано и многу ми се видоа и ги тргнав Базел и ПСЖ, а ги оставив овие.

Денеска влезе се освен Билбао. Едното го фатив, на другото кога се мислев која да ја пишам последна, се уплашив Јунајтед да не го имам на 3 листа (на третото го имав Т1 3+), па викам ај ќе ги пишам Билбао ред е да тепат. И курац.

Утре може на заебанција да изиграм ПСВ ГГ3+, Аугзбург ГГ3+, Интер, Милан, Лион 2+ и Валенсија ГГ3+..

Ливерпул 1 го имав, ако тепа Наполи само Ливерпул ќе ме падни у пичку материн. Во 92ра еј :tapp::facepalm: И тоа 10 минути се мислев дали 1 или 1х. Нормално за помалку пари идеше 1х па ајде ќе одам за поголема сума :mad:[DOUBLEPOST=1411860850][/DOUBLEPOST]
arsenal so totenhem x ??? pa totenhem so wba ne mozea edna akcija da svrzat a ne so arsenal cist 1 arsenal
Го виде чистиот 1? Да ме слушаш другпат.
Море и самиот треба да се слушам. х го имав па ајде го преправав да не се случело нешто непредвидено. :LOL:

Последно уредено:
Утре Нишикори језда е рано али кој успее да стане и да го стигне мислам дека е поклониште. Бенето има 0 од 9 во финалињата во кариерата, не за џабе го има прекарот ЛУЗЕР. 30 и кусур години има, не знам точно ме мрзи сеа да гуглам, човекот нема АТП титула до сега. Нишикори е иден топ 3 играч, а и број 1 според мене, и моментално игра ненормално добар тенис. Меле се пред себе, а 1.35 квота за него во финалево и те како се исплати. 3-0 е и во меѓусебните, лани играа последен пат, во Париз, исто во сала како и сега, и тепаше убедливо Нишикори со 6-2 6-3. Ако сега успее Бенето да освои титула, на стари години, и тоа преку играч ко Нишикори, ќе се рокнам со нешто мајке ми.

Се надевам ќе успеам некако да го уплатам, од 10 и 30 е иначе...

П.с. Забораив, Нишикори брка пласман на завршниот турнир во Лондон.

А кое ти е тоа правило дека мора некој да киксне? Милан и Интер одамна престанаа да имаат улога на фаворити кога играат на гости. Ова зборам апла фаворити да се, ко Јуве и Рома што се моментално на пример. Океј, Интер игра дома и фаворит е против Каљари, али ја тука би играл т1 2+, со оглед на тоа дека Земан им е тренер на Наполи, а знаеме каква формација фура типот, прима по 1000 голови на натпревар.
Милан исто на голови ако го игра некој, чорба одбрана имаат.
Па нормално не е правило али така бидува.
Ама секако утре очекувам најмногу уплати да има на Интер,Милан,Наполи..па од таму овие екипи=фаворити

Ми треба некој шо се разбира од системи и да ми ја објасни математиката как се пресметуват системски тикети ако погодаш повеке утакмици од тава шо ти е пишано на тикето..На пр.

Систем 2 од 4.. Уплата 50
Реал - Барса Х-1 4.5
Милан - Интер Х-1 4.5
Јувентус - Лацио Х-1 4.5
Порто - Бенфика Х-1 4.5

Колко пари ке земам ако погодам 3 утакмици ?

Ми треба некој шо се разбира од системи и да ми ја објасни математиката как се пресметуват системски тикети ако погодаш повеке утакмици од тава шо ти е пишано на тикето..На пр.

Систем 2 од 4.. Уплата 50
Реал - Барса Х-1 4.5
Милан - Интер Х-1 4.5
Јувентус - Лацио Х-1 4.5
Порто - Бенфика Х-1 4.5

Колко пари ке земам ако погодам 3 утакмици ?
506.25 денари, откога ќе земат данок ваљда околу 450 ќе ти останат

506.25 денари, откога ќе земат данок ваљда околу 450 ќе ти останат
А математиката е ? Как дојде до решението ? Објасни ми малко подобро.. сакам да научам да пресметувам и со други системи..

Наполи ако не победат нека ње убијат сите до еден.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom