Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Го виде чистиот 1? Да ме слушаш другпат.arsenal so totenhem x ??? pa totenhem so wba ne mozea edna akcija da svrzat a ne so arsenal cist 1 arsenal
Па нормално не е правило али така бидува.А кое ти е тоа правило дека мора некој да киксне? Милан и Интер одамна престанаа да имаат улога на фаворити кога играат на гости. Ова зборам апла фаворити да се, ко Јуве и Рома што се моментално на пример. Океј, Интер игра дома и фаворит е против Каљари, али ја тука би играл т1 2+, со оглед на тоа дека Земан им е тренер на Наполи, а знаеме каква формација фура типот, прима по 1000 голови на натпревар.
Милан исто на голови ако го игра некој, чорба одбрана имаат.
506.25 денари, откога ќе земат данок ваљда околу 450 ќе ти останатМи треба некој шо се разбира од системи и да ми ја објасни математиката как се пресметуват системски тикети ако погодаш повеке утакмици од тава шо ти е пишано на тикето..На пр.
Систем 2 од 4.. Уплата 50
Реал - Барса Х-1 4.5
Милан - Интер Х-1 4.5
Јувентус - Лацио Х-1 4.5
Порто - Бенфика Х-1 4.5
Колко пари ке земам ако погодам 3 утакмици ?
А математиката е ? Как дојде до решението ? Објасни ми малко подобро.. сакам да научам да пресметувам и со други системи..506.25 денари, откога ќе земат данок ваљда околу 450 ќе ти останат