Кладилница (Генерална дискусија)

• Креатор на темата Креатор на темата Топче
  • Време на започнување Време на започнување
arsenal so totenhem x ??? pa totenhem so wba ne mozea edna akcija da svrzat a ne so arsenal cist 1 arsenal
Смири се де 1х ја изиграв. Прво х2 ја имав пошто мислев дека конечно Спарс ќе заиграат како што треба ама кога видов дека Арсенал наредна игра со Челзи во гости се премислив. Оваа треба да ја тепаат пошто имаа 3 кикса со ред пред да тепаат со Вила, а ако и оваа ја кикснат многу ќе им се соберат пошто мислам дека наредната ја губат со Челзи. И да не изгубат - нема да тепаат така да премногу киксови би биле тоа.
За Ливерпул се скапав мислење дали само 1 или 1х и ја оставив 1 на крајот. Наполи 2ка па што биди биди

Смири се де 1х ја изиграв. Прво х2 ја имав пошто мислев дека конечно Спарс ќе заиграат како што треба ама кога видов дека Арсенал наредна игра со Челзи во гости се премислив. Оваа треба да ја тепаат пошто имаа 3 кикса со ред пред да тепаат со Вила, а ако и оваа ја кикснат многу ќе им се соберат пошто мислам дека наредната ја губат со Челзи. И да не изгубат - нема да тепаат така да премногу киксови би биле тоа.
За Ливерпул се скапав мислење дали само 1 или 1х и ја оставив 1 на крајот. Наполи 2ка па што биди биди
1z 1.20 e ne ti se isplaka ti vikam cist 1 e arsenal a liverpul ne znam ne mi se stabilni ova godina jas sakav everton da go pisam ama i tie nekni me razocaraja taka da nea na goloj ke ja pisam ne vervam deka na enfild ke izgubi liverpul nema poraz doma od everton cela decenija ama bas zaradi to ne mi se pisi oti everton kolku so pamtam i so mancester nemaja pobeda do lani na old traford pa go skrsija malerot da ne naprat cirkus i so liverpul se e mozno everton znaj da bidi mnogu nezgoden ko ke saka a liverpul odbranata mu e cuvaj boze

Толку сум очаен шо пишав системче за 20денари со Еиндховен 3+ во стуб и новара и маинц тим1 во систем (охсер и валенсиенс ми ги дае ....) и ми се СЕРе 1-0 од 28ма е ...а овие се мртви

не може човек се да знае :D

добро тоа е основно ако се кладиш веќе, комбинација порано беше минимум 5 денара сега е 2 денара и тоа го множиш со комбинациите кој ги гледаш од табела зависи каков систем играш.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom