ficdogg
221b
Имаш линк до некој од нив?Нико, цените уште не им ги знам тачно али околу 6000 се.
Доаѓаат сосе футрола и имаат слот за картица.
Јас најдов три кај нико на страната ама сите три се со LCD ектран.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Имаш линк до некој од нив?Нико, цените уште не им ги знам тачно али околу 6000 се.
Доаѓаат сосе футрола и имаат слот за картица.
Епа ги немаат на нет поставено, едно време им беа у оној пдф каталогот али сеа и од таму ги тргнале така да планирам да идам да ги видам лично.Имаш линк до некој од нив?
Јас најдов три кај нико на страната ама сите три се со LCD ектран.
Пиши кога ќе видиш. Ме интересираат како изгледаат у рака, вака на нет не изгледаат лошо, и имаат поддршка за PDF и Epub.Епа ги немаат на нет поставено, едно време им беа у оној пдф каталогот али сеа и од таму ги тргнале така да планирам да идам да ги видам лично.
Ќе забележам кои верзии се и ќе ти кажам.
Да, за сите се купува посебно, Во кутијата ќе добиеш само Kindle и USB кабел ништо повеќе.A за ова од 79 долари се доплаќа за полначот посебно?
Ама тој од 79 долари не се испорачува кај нас. Плус USB кабелот можеш да го користиш и како полначA за ова од 79 долари се доплаќа за полначот посебно?
Oкеј нови изјаснувања.Пиши кога ќе видиш. Ме интересираат како изгледаат у рака, вака на нет не изгледаат лошо, и имаат поддршка за PDF и Epub.
Ако ме носи патот накај Скопје скоро, може споредиме со Kindle како изгледа.
Плус гледам скоро исти димензии се, па ако има и футроли добри во Нико може да земам една за мене. Имам чувство дека ќе го изгребам со патентот од џепот од јакната.
Oкеј нови изјаснувања.
У нико лажга со опашка, сите читачи им се у боја, ги “утнале“ моделите у стариот ценовник.
А и мислам дека ја крадат футролата и картицата.
У тнт-ит маркет се продавал киндл 4 (еден бил и се продал) за 8.880,оо денари -.-
Нигде на друго место нема. Не знам шо ќе праам.
Можеме да го увеземе но со воведувањето на задолжителни CE сертификати при царинска постапка засега тоа не е возможно. Се обартивме до самиот производител за да ни издаде ваков сертификат но засега сеуште чекаме
Како е читањето на ПДФ стручна литература на Киндлот? Да не е мало екранчето за вакви книги?
Баш сега гледам по огласиве да не продава некој и има еден оглас за Киндл ДХ 9.7 инчен за 150 евра од пред некој месец, али продаден е. Штета, за тие пари одма би го зел.
Мило ми е дека си се снашол со џеилбрејк и другите хакови потребни за работи како кастом скринсејвер, не можев тогаш да одговорам на барањето да наведам ресурси за Киндл... можеби ќе отворам ваква една тема за Киндл кога ќе имам повеќе време.Он топик.
Уште ме нервира што нема microSD слот, за читање книги 1.3GB е повеќе од доста, ама за Манга и не е баш. Симнав една програма mangle, ги оптимизира страните според резолуција контраст итн да бидат најчитливи на Kindle. Од неа излегува еден Volume околу 17-20 MB, така да ќе собере околу 65-75 Volumes, што е многу добро. Му ставив и custom screensaver ^ ^, за сега ептен е погоден. Прочитав 10 volumes Наруто без да ми се заморат очите.