http://thepiratebay.se/torrent/6079454/2_500_Retail_Quality_Ebooks_for_Kindle_(MOBI)Леле дај некој нека ми прати торент/линк од кај што можам да симнувам бестселери, по многу одеднаш. Си имам дома список од триста книги што сакам да ги прочитам, ама ако почнам една по една да ги барам на гугл...
Фала, ги имам веќе овие симнато и само 10% одвоив .
епа зависи што сакаш да читаш, јас имам уште многу други, обично од тука ги симнувам http://www.demonoid.me/files/.Фала, ги имам веќе овие симнато и само 10% одвоив .
Мислиш дека некаде има готов торент со баш тие триста книги што се натвојот список?Леле дај некој нека ми прати торент/линк од кај што можам да симнувам бестселери, по многу одеднаш. Си имам дома список од триста книги што сакам да ги прочитам, ама ако почнам една по една да ги барам на гугл...
Хахахахах.Мислиш дека некаде има готов торент со баш тие триста книги што се натвојот список?
eдно по едно му е мајката. башка шо трчаш па и ти 100 книги од еднаш, коа си носела 100 книги со тебе у џеб насекаде?Хахахахах.
Не, туку сакам некој торент на пример "Бестселери за 2011" или "Трилери"
Јас од eBay си купив една обична футрола за 5 долари, за само кога го шетам низ светов. Инаку побарај по пазариве, ама тешко да најдеш нешто специјално за Kindle.СТИГНАААААААААААААААААААААААААААААААА!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Најсреќна у свет ))))
Некој дан знае кај можам да му најдам облека во Македонијава?
Kolku vreme treba za da stigne od eBay ili od Amazon?Јас од eBay си купив една обична футрола за 5 долари, за само кога го шетам низ светов. Инаку побарај по пазариве, ама тешко да најдеш нешто специјално за Kindle.
Со здравје да го читаш. Први импресии?СТИГНАААААААААААААААААААААААААААААААА!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Најсреќна у свет ))))
Некој дан знае кај можам да му најдам облека во Македонијава?
Воодушевена. Малце ми смета шт ово темно не може да се чита, али тоа е тоа. И се нервирам што не можам да си го носам со себе дури не му купам као опаковка, пошто страв ми е у чанта дан ми се оштети.Со здравје да го читаш. Први импресии?
Околу две недели ми стигна тоа од eBay... ама зависи, некогаш може да помине и повеќе од месец.Kolku vreme treba za da stigne od eBay ili od Amazon?
Ауууу многу бе. Идеја што да правам до тогаш? Привремено решение?Околу две недели ми стигна тоа од eBay... ама зависи, некогаш може да помине и повеќе од месец.
Вакви сум гледал за мобилни по пазарчињава...Ауууу многу бе. Идеја што да правам до тогаш? Привремено решение?