Како би изреагирале вашите родители...

• Креатор на темата Креатор на темата THE_CHOSEN_ONE
  • Време на започнување Време на започнување
Мене не ми гледаа што пишуем а инаку знаат дека повеќе од времето го поминуем на кајгана ама не ми ни знаа ник и нишо :vozbud: инаку нема причина да реагираат таке :toe:

Моите страдаат од технолошка неписменост, што значи... chill out, dude:icon_cool

Мајка ми, не се рабира многу од компјутери, така да не се секирам за неа :). Е сеа татко ми, си има свој компјутер човекот, интернет си има, во слободно време само весници чита на нет, па ништо чудно за забега малце и да дојде на кајгана, ништо чудно и да е редовен читач на форумов. Но не се плашам ако ме дознаат, пошто ништо лошо немам напишано.

пфф тато само карти игра не го занима интернет, мама истражува нешто божем ова она на гоогле е она:vozbud:
колку си само среќен ти што неможат да те прочитаат шо теми отвораш по форумов...:pos:

Моите страдаат од технолошка неписменост, што значи... chill out, dude:icon_cool
и моите исто така :pipi::pipi::pipi:

увек викам дека е ова представа ѕа народ, као театар електронски, и така и е...убијање време забава добра, кој може да ги подели двата света ке биде ок, кој не...најебо га.

не се знае може и татко ми да е член на форумов :pos2::pos2:

Па не ми чепкаат , а сигурно не би реагирале така бидејќи моја работа си е што трескам зелени на форум.
А доколку би дознале , несмеат да ми преречат бидејќи ми ја нарушуваат интимноста , и они добро си знаат .:)

Татко ми незнае да ракува со компјутер, ама да знаеше, и да прочиташе, ке се искинеше од смеење! А за мајка ми...не верувам дека е толку паметна да ме открие!

Хммм.... па нема тоа да ми се деси зошто многу ретко пишувам таму не ми е толку интересно повеќе сеир си терам :baeh: ама плус мајка ми и татко ми иако знаат дека сум на форум и иако и двајцата добро работат на компјутер сеуште не им е текнало на кајгана да ѕирнат :baeh: а и да ѕирнат ќе ги прочитаат само моите мислења а тие и ги знаат моите мислења така да нема зошто да направат такви фаци!

Хехе абе нема нишо такво... мада се неписмени барем за компјутери... ама само ке ме заебаваат за глупостите шо сум ги трескал :) ама кур ме боли х)

моите ке се изненадат....пошо ко ке прам со нив муабет за шо било озбилно било или не јас секогаш детски им одговарам...како не зрел...така ми одговара со нив....:pop:

не би реагирале лошо пошо мајка ми не пипа пц а татко ми еднаш у 30 години ке седне и случајно ми ги нашол адулт филмоите.. такада нишо нема да се деси :)

па ако случајно прочитаат само ќе си докажат дека тоа што сум им го зборела нив го кажувам и тука.ќе им биде веќе познато и досадно за читање :pos2:

Нема зашто така да реагираат. Татко ми нема шанси да види, не ни знае дека сум член на форумов. А мајка ми и да види ништо страшно. Тоа што го имам пишувано тука, го знае. Не кријам ништо од неа, зашто ја имам како најдобра другарка. :smir:

татко ми од мојов јузер го чита форумов но не пишува, до сега ми нема ништо спомнато :D

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom