Како би изреагирале вашите родители...

• Креатор на темата Креатор на темата THE_CHOSEN_ONE
  • Време на започнување Време на започнување
И да прочитаат се што имам овде напишано , ништо апсолутно не би ги зачудило, затоа што скоро се знаат за мене (нормално без детали) , а и не ме обвинуваат за моите грешки, ама знам дека никогаш не би се осудиле да видат што пишувам овде имаат преголема доверба во мене за да мора да ја проверуваат случајно или не преку мои постови.

Мајка ми е стално по компјутер и интернет па ништо чудно и на форумов да е..
И ноу биг дијл.. Ми го знае никот.. Пошо и на мсн и на скајп ми е тој..
Али она ми е баш бфф така да..

Не се замарааат, а и немаат пристап до компјутерот, све е ограничено со икони :wink:

Освен со компјутерон на работа, со мојов ама баш ич не ги интересира,а плус и да сакаат неможат да влезат зш има пасворд. А иначе доколку би дознале.. па што? И тие биле некогаш на мои години и тие имале можеби такви размислувања само што не ги споделувале со секого.
Можеби мене би ми било незгодно после то во очи да ги погледнам,ама сепак мислам дека би се праеле исто ко да не прочитале

по погрешно напишаниот пост следува римејк:)

мајка ми ги знае скоро сите дешавки од мојот љубовен живот, е сеа фала богу не го знае секој мал детал, ама па и не го пишувам секој детал и тука:pipi: така да, иако мислам дека таа не би се зачленила, или ако се зачленила дека одма ќе се залета на тој подфорум и ќе бара мои мислења, сепак не и кажувам како треба да се логира или кој е мојот ник..ако открие сама добро, ако не, уште подобро:pos2:

Моите повеќе се посветени кон мсн-скајп разговори , читање весници на нет, википедиа и сл... и да ги прочитаат моите постови воопшто нема да изреагираат бидејќи одлично ме познаваат мене , мојте ставови и мојот карактер.

Уште по форуми да пишуваа моите родители... :pos2:
Инаку и да влезат да ми ги прочитат сите мислења нема причина за таква фаца како на сликата :).

:bip: ако ме читате :pipi:

Tи не си наш син.

Pa i neam nes bog znae sto napisano vo "Ljubov i Seks" za da reagiraat taka. Za moja sreka i dvajcata se "tapa" za kompjuteri i nema sansi da cepkaat koa jas ne sum doma, mozat samo karti da igraat na pc ili da citaat vesnici na net,drugo nisto.

Majka mi google cepka i horoskopi po site mozni so ke gi otvori google:)))) Tatko mi ne go saka kompjuterot. A se si mislam deka brat mi e clen tuka ama ne znam so koj nick. Chill

Се сомневам дека татко ми знае да уклучи ком...искрено! Мајка ми седнува само да провери сметка у банка што стално и е у минус... ок..јас сум крива, признавам....така да mission imposible е да дознаат. А пошто имаат многу застарени сфаќања што и да дознаат ќе реагираат ко на фотките..мислам дека...татко ми сигурно!

И двајцата седат на компјутер, секој со различна потреба.Татко ми си знае некои негови страни, фудбал и тоа е неговото.Мајка ми прогуглува, сметката си отвара, ќе се изнапише у Word удира печатење и сумарно тоа е се.Не би им текнало да седнат на било каков форум, зш ретко седнуват на компјутер, само по потреба...На крај краева нишо лошо не сум пишала, не сум открила ништо шо не знаат, ретко се читам у ЉиС ...Мирна ми глава.

Со мајка ми имам вакво искуство :pos:
Еднаш додека бев на Кајгана застана над мене и го прочита тоа Љубов и Секс и ко се намурти ко фати да зборвит: Tи ваму одиш а? Таму гледате клипови а? Нема интернет 1 месец..
јас само и се изнасмеав зошто знам кога и да ми речи дека ќе ми забрани нешто, си останува само на зборови.. никогаш не ме казнале, а уш помалку сега :pos:

Taто би изреагирал понормално, повеќе ме сфаќа(иако немам за такви работи праено со него муабет)сепак не е старомоден,и тој тоа го преживеал, па само ќе ми речи :Пази се

А,ако сакаат можат да седнат на интернет,ама дури ја напишат страната ќе поминat 5 саати така да..:toe:

А инаку ников на Кајгана го знае само братми,ама си знае приватност си е приватност, никогаш не чепка така да имам доверба во него.. дека и да прочита нема да кажи на моите..
а во моментов и нема баш нешто чудно.. сите постови ми се ок во граници на нормалата

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom