Како би изреагирале вашите родители...

• Креатор на темата Креатор на темата THE_CHOSEN_ONE
  • Време на започнување Време на започнување

THE_CHOSEN_ONE

1903-2012
Член од
13 август 2007
Мислења
3.735
Поени од реакции
1.341
Си пишувате вие фино лепо во подфорумот љубов и секс арно ама вашите родители случајно го дознале вашиот ник на форумов.
И почнуваат да ги читаат вашите мислења во погоре споменатиот подфорум и прават ваква фаца:

01-frustrated.jpg

или ваква:

FrustratedWoman.jpg

Нема зошто да реагираат така. Ги знаат моите мислења и ставови во врска со многу работи, не само со ЉиС и ги прифаќаат. Не ги пишувам на форум ставовите кои ми одговараат, туку ги пренесувам истите. Џену Грл си со истиот мозок и на форум и во живо. На крајот од краиштата, јас сум си своја личност, не можам да бидам нивна фотокопија.

Мајка ми не ме чита, пошо не ја имам научено да користи интернет... ама колешките нејзини општо низ форумов...

И во пушалната на работа стигнале моите постови и фотошоп сликите. :pos2:
И пак не ме бркаат од дома, е јака им душа. :)

Ќе им кажам да не паничат... дека мене ми умрел гулабот писмоносец.

:pos2::pos2:ја немам гајле што сакам можам да си пишувам сигурна сум моите дека нема да прочитаат

Da, da takvi faci bi mozela da ocekuvam od niv . . . a moze i nesto beter!!!
Ama ne, ne nema shansi da procitaat ustvari nemaat pojma deka ja ustvari kisnam po forumi, oni si mislat deka celo vreme samo muabetam na msn :tapp:
Taka da za mene nema opasnost :icon_bigg

Уф тоа НЕМА ШАНСИ, Мајками и Таткоми не се запознаени со компјутер, така да нема шанси освен некој ако ми прочита постовите некој другар на тато или пријателка на мама или некој ТРЕТ инаку така лично они да читат нема шанси едноставно не верувам.
Инаку па и да видат ништо нема да направат? Никаква фаца.

пфф тато само карти игра не го занима интернет, мама истражува нешто божем ова она на гоогле е она:vozbud:

Значи, еднаш ја седнав мајка ми да глеа слики на компјутер и жената го фати маусот и го крена во воздух за да менува со него ко со далинско. :tv:

Татко ми е ограничен на гугл, бар сеа за сеа.

Според тоа, очигледно е дека нема теорија некогаш да ме прочитаат. :icon_lol:

Мајка ми и татко ми забележаа како шмекам една форумџика на кајгана...Гледам татко ми на кајгана си викам еј се регистрирал стариов...ми се сврте и ми кажа:
Аман бе сине и на интернет ли шмекаш па доста бе земи учи за што давам пари...:):)

Татко ми не верувам да види, ако види ќе си ќути.... Мајка ми се' знае (отприлика) така да ноу биг дијл :)

Хмм.... тато е ограничен сега за сега на Age of Empires 2... тешка работа мозилката да ја отвори. Мама, чат-пат бара нешто на гугл, ама слабо... За да видат што сум пишувал, not possible.

Да кажеме дека виделе што сум пишувал, нема што да реагират, ист муабет правам и со нив. Фамилија ми се, од нив ако се срамам, нема од кој друг...

Мајка ми не можи да работи со глушецот, многу и бил брз, не можела да ја стигни стрелката, а стариот само карти игра и на Пазар3 коли гледа. Брат ми не го занимаат вакви рабоќе, така да, I'm safe for now :smir:
А и да дознаат, голема работа, и така ги знаат моите мислења за одредени работи, и нема потреба да се плашам од нивната реакција :helou:

А па и ако видат, голема работа. Не сум направил ( напишал ) ништо од кое би се срамеле.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom