Како би изреагирале вашите родители...

• Креатор на темата Креатор на темата THE_CHOSEN_ONE
  • Време на започнување Време на започнување
мојте незнаат на форум да влезат, а па да читаат постови...

мајка ми не ни знае што е форум!!!!знае само на skype да се уклучи и карти!!!!доста и е е толку!

не седнуваат на компјутер моите. Мајка ми некогаш чита на некој од порталиве македонски некои занимливости и тоа е.

И да го знае мојот password, мајка ми никогаш не би ми ги читала постовите...во тоа сум 100% сигурна :pipi:

татко ми од мојов јузер го чита форумов но не пишува, до сега ми нема ништо спомнато :D
Хаха, он ти нема спомнато, ама ти провери си во статистика за секој случај:):pos2:

Биг дил...Ако видаат нека видаат:kez:

немаат пристап :pop::pos2:

Интересно е тоа што моите неколку пати си седеле до мене додека сум седел на форум, и случајно или не ми имаат прочитано дел од мислењата на секој подфорум. ГИ знаат моите ставови и не би имале испад. Па дури и да успеат некако да влезат со мојов ник (а не се такви луѓето) и да видат мое мислење кое се дели од нивните норми сигурен сум дека ќе го прифатат, затоа што сепак ми се родители!
А за нивната првична рекација, не би можел да кажам. Ај ако некогаш ми го провалат никот ќе пишат они како изреагирале...
До тогаш, поздрав:smir::smir:

Големо чудо ако видат што сум пишувал.Отприлика каков сум дома,таков сум и тука.Така да нема да се изненадат многу,сигурен сум во тоа :smir:

хиихи јака тема :). па шо знам ако дознат мислам дека татко ми ќе почни да ме заебава нешо :pos2::pos2::pos2::pos2:

Па за моите родители не знам бас дали ке видат ама ако процита сестрами ке биде бас интересно :)

Не би изреагирале никако , иам птполна слобода да праам што сакам и до сега добро иде не сум забегавам до крајности а и неам намера. Не верувам моите и да се интересираат што пишувам на форумот.

Мама скоро секош читат ко ќе пишам јас нешо во моментот, а за рошкање знајт да рошкат ама немат потреба, пошо знајт се, така да...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom