Sid Vicious
MBE
Не знам каде да се обратам, па ајде тука
Знае ли некој од девојките дали и како можам да исчистам смола од панталони, или нема никакви шанси![]()
Moже и со весник но може да ти остави трага од бојата на весникот,пробај со салфета (крпа).
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Знае ли некој од девојките дали и како можам да исчистам смола од панталони, или нема никакви шанси![]()

У SEWA на плоштад провери си.Каде можам да најдам полимерна глина??
Или да не знае некој кај го преместија штандот од рамстор доле (кај што продаваа таква глина)?
Мислам дека те излажале. малите може да се најдат за 500 денари или 400 на попуст, а стандардните тешко дека ќе ги најдеш под 800 денари.Каде можам да најдам ефтини батерии што се полнат (од стандардната дебелина), во Скопје?
Во ЕМИ се 800 денари, а во Веро 900-1000, што е премногу за мој буџет.
Ми рекоа дека некаде се продавале и по 400 денари![]()
Каде можам да најдам ефтини батерии што се полнат (од стандардната дебелина), во Скопје?
Во ЕМИ се 800 денари, а во Веро 900-1000, што е премногу за мој буџет.
Ми рекоа дека некаде се продавале и по 400 денари![]()

Има знам сигурно за цени ваљда од 400 па нагореДали знае некој дали има новчаници во метал шопот во лептокарија, и која цена се? ... ://
Во спортскиот центар Борис Трајковски,во игротеката ќе влезеш и на шанк прашај и ќе ти дадатКаде можам да најдам полимерна глина??
Или да не знае некој кај го преместија штандот од рамстор доле (кај што продаваа таква глина)?
)Ќе ве молам некои да одговори на прашањево каде можам да најдам перики во Скопје? Ми треба кафена, реална перика како на сликава. ОДНАПРЕД ВИ БЛАГОДАРАМ
Прегледај го приврзокот 32121

Имаш во Сева, гифт шопон на плоштад, некои основни бои, 100 денари тубиче од 75 мл ти е.poeftini akrilni boi vo bitola ili skopje?